Ismét itt a Bitcoin Kebab, vendége a Binance Community Managere

Stier Kata és a Bitcoin Kebab ismét bejelentkezik. A BitcoinBázis podcast e heti vendége Balogh Dávid, a Binance magyarországi Community Managere. 

Kata vendégi elmeséli nekünk, hogy mikor ismerte meg a kriptovalutákat, hogyan is került a világ vezető kriptotőzsdéjéhez, mint a magyar piac közösségi vezetője. Megosztja a podcast kedves hallgatóival, hogy milyen is az élet a Binance berkein belül, hogyan lehet a semmiből közösséget építeni, mik a legaktívabb közösségi média platformok Magyarországon, hány csatornán van jelen a kriptotőzsde, illetve mivel keresik meg őt a legtöbben.

Dávid megosztja velünk, hogy kik is azok a Binance Angels-ek, miért nagy akadály az angol nyelv ismeretének hiánya, mire jó a Binance Academy, milyen kapcsolata van a Binance-nek a világ vezető egyetemeivel és mennyire elszaporodtak a különböző kriptós átverések Magyarországon.

Katáék aztán kitérnek a Binance közelgő, budapesti meetupjára is, illetve Dávid tanácsokat ad azok számára, akik szeretnének közösséget építeni.

Ha ti sem maradnátok le egy rendkívül izgalmas és hasznos információkkal teli adásról, feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de a podcast elérhető a korábbi adásokkal együtt a Spotify-on, a PodPaden és a YouTube-on is.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (?: [email protected])