Ismét kilőtt a Dogecoin, hála Elon Musk oroszlánkirályos bejegyzésének

A világ leggazdagabb embere, Elon Musk ismét a Dogecoin-ról tweetelt, a mémcoin árfolyama kilőtt. 

Elon Musk úgy tűnik nem tud meglenni a közösségi média nélkül. Néhány nappal ezelőtt még azt ígérte, hogy egy időre visszavonulót fúj és nem posztol a Twitteren, de ma reggel megszegte a szavát és ismét kedvenc coinjáról, a Dogecoin-ról tweetelt. A népszerű vállalkozó maga beismerte egy két nappal ezelőtti interjúban, hogy óvatosnak kell lennie, hiszen minden szava befolyásolhatja a pénzpiacokat, a kriptovalutákat, most fittyet hányva a korábbi kijelentésére mégis a kutyás altcoinról posztolt. Musk bejegyzései már a sztratoszférába repítették a Dogecoin-t, a mai tweet után ismét kilőtt a kriptovaluta árfolyam. Íme az említett tweet: Musk, aki az Oroszlánkirály Rafiki-ja, míg kezében Szimba, a Dogecoin kutyája…

A bejegyzésre a kriptovaluta azonnali áremelkedéssel reagált. Röviddel a figyelemre méltó 80%-as ármozgás után Musk egy újabb tweetet közölt: “Doge, a nép kriptója”.

A Tesla, a SpaceX és a Starlink feje már évek óta macska-egér játékot játszik a Twitter felhasználóival, hiszen kétértelmű bejegyzéseivel tüzeli a népet már egy ideje. Néhány nappal ezelőtt viszont végre pontot tett az i-re és beismerte, a bitcoin egy jó dolog és már sajnálja, hogy 8 évvel ezelőtt nem fektetett a kriptovalutába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük