Itt a Bitcoin Kebab 30. adása, Stier Kata házigazda meglepetéssel készült

És idáig is eljutottunk… Most szombaton a Bitcoin Kebab, a Bitcoinbázis nagysikerű podcastje elérkezett a 30. adásához, mely alkalomból a műsor házigazdája, Stier Kata meglepetéssel készült a kedves hallgatóknak.

2021. június 19-e a Bitcoinbázis csapatának meghatározó dátum, hiszen ekkor váltottuk valóra az egyik álmunkat, és indítottuk el saját podcast csatornánkat. A Bitcoin Kebab azért született, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amelyek rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom, az NFT-k vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre. A műsor házigazdája Stier Kata jogász-blogger, aki a technológia nagy szerelmese. Kata három évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a kriptovalutákkal és a blokklánc technológiával, 2020 óta pedig aktívan erősíti a Bitcoinbázis csapatát szerzőként is.

A Bitcoin Kebab heti műsorában már számos ismert és népszerű vendég fordult meg, akik rengeteg érdekességet osztottak meg Katával a hétvégenként jelentkező műsorainkban, melyeknek a mi legnagyobb örömükre egyre több hallgatója van. Na, de kik is voltak az eddigi epizódok vendégei? Az első adásban Fekete Balázs, a Bitcoinbázis alapítója osztotta meg velünk gondolatait, és segített abban, hogy még inkább beszippantson minket a kriptotér.

Minden hétvégre jut egy kis izgalom

A második adásban nálunk volt Csabai Csaba, az Inlock vezérigazgatója és blogger. De megtisztelt minket Ficsór Ádám, a Wasabi tárca társalapítója és kutatási vezetője; Silur kriptográfus, MTA-kutató és blokklánc tanácsadó; Honti Roland a Cryptofalka vezetője és mérnök; Dr. Varsányi Károly a Digitalcash.hu alapítója és jogász; Rátz Tibor, a Crypto.com magyarországi Community Managere; Palágyi Máté “Kakas”, a Bohemian Betyars hegedűse és énekese; Papp Tibor, az Írisz Office Zrt. vezérigazgatója; a Dresscoding.org két tagja, Huszár Fanni designer és projektvezető és Solti Emese kommunikációs menedzser; Dr. Deák Máté történész, a Politikatudományi és Nemzetközi Tanulmányok Tanszékenek adjunktusa; Jogg Dániel, az Enerhash alapítója; Szabó Dávid, a CryptoPosition Investment Fund portfóliókezelője; Weiler Péter NT képzőművész; Kazár Viktória, az Inlock társalapítója, a Varians Hodling Kft. társtulajdonosa; Prof. Dr. Aczél Petrával a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció és Szociológia Intézet igazgatója; Szelei Robbie, a New York-i VGD marketing ügynökség alelnöke; Dr. Tilesch György a kaliforniai PHI Institute alapítója és elnöke; Harmath Dávid (avagy Dawe), kripto-webfejlesztő; dr. Kocsis Imre blokklánc kutató.

A világ túloldalról csatlakozott hozzánk a híres kripto-anarchista, Pavol Lupták, akivel az első angol nyelvű adás készült. Egy hétvégére a nőknek is kedveskedett Kata, hiszen egy kerekasztal beszélgetést hozott tető alá, melyhez csatlakoztak a magyar kriptós csajok. Később Kata vendége volt Csilla Brimer, a Monero közösség oszlopos tagja; Kalocsai Kornél a Blockchain Magyarország Egyesült alapítója; Eidenpenz Józseffel, a Privátbankár.hu gazdasági újságírója; Horváth Gábort a Trader Klub társalapítója és szerkesztője; Radulovic Attila programozó, a kereskedő robotok fejlesztője; Pataki Gábor a Coinbroker és a ProfitManager üzemeltetője; illetve Horváth Örs Apor etikus hacker, az OR Security alapítója.

Ezúton is köszönjük, hogy vendégeink hozzájárultak a Bitcoin Kebab sikeréhez. A jövőben még több érdekes adással fogunk Nektek kedveskedni, de most fogadjátok szeretettel a podcast 30. epizódját, melyet meghallgathattok az Anchoron, de automatikusan terítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on is.