Itt az összehajtható Samsung telefonra optimalizált Crypto.com alkalmazás

A népszerű kriptokereskedési platform, a Crypto.com nemrégiben partnerségre lépett a Samsunggal. A cél, hogy applikációjának optimalizált verzióját tegye elérhetővé a Samsung Galaxy Z Fold eszközökön, közte a nemrég indult Z Fold4-en. A Crypto.com április 27-én tett közzé egy sajtóközleményt arról, hogy megjelent a appjának 3.158.1-es verziója, Ez kifejezetten a Galaxy Z Fold eszközökre optimalizálja a kereskedési tevékenységet.

A Samsung igyekszik nyomulni a kriptovaluták világában

Ha lehet hinni a közleménynek, akkor az új frissítés lehetővé teszi, hogy minden más mobil eszköznél hatékonyabban lehessen összehasonlítani tokeneket egymással a Galaxy Z Fold eszközökön. Ezzel pedig valószínűleg a Crypto.com lett az első olyan kriptokereskedési platform, amely a Galaxy Z Fold eszközökre optimalizálta a felhasználói élményt. A Crypto.com igazgatója, Eric Anziani szerint a Samsunggal történt együttműködésüknek köszönhetően olyan élményben lehet részük a felhasználóknak, “mint még soha“.  Bár azt még nem teszteltük le, hogy ez mit is jelent.

Nem meglepetés egyébként, hogy a Samsung neve feltűnik egy ilyen hírben. Már egy ideje aktív a technológiai óriás a blokkláncok világában. 2021-ben például egy blokkláncon alapuló okostelefont, a Galaxy A sorozatot is piacra dobtak, amelyben már beépített kriptotárca is volt. És nem is olyan régen a Samsung partnerségre lépett a Nifty Gateway nevű NFT piactérrel, hogy közösen indítsák el a világ első NFT-kkel kompatibilis okostelevízióját. De folytathatnánk a sort továbiakkal. Például, hogy még januárban a Samsung befektetési leányvállalata bejelentette, hogy hamarosan egy bitcoin ETF termékkel fognak megjelenni a piacon.