Itt vannak április potenciális kriptokincsei

Elérkezett az április, és vele együtt az ígéretes piaci hangulat, ami jövedelmező lehetőségeket kínálhat a befektetők számára. A 2024-es bikafutás kibontakozóban van, a terep hemzseg a növekedésre váró projektektől. Ez a cikk bemutatja a legígéretesebb áprilisi eszközöket, és útmutatót ad azokról a tokenekről, amelyek meghatározó szerepet tölthetnek be a jövőben.

Vírusként terjed a BlastUP, már 4 millió dollárt gyűjtött

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja felkeltette a figyelmet a lenyűgöző debütálásával. Mindössze néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze. Sok okos befektető igyekszik megvenni a tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökik.
előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a téteken keresztüli kamatozás lehetőségét.

A BlastUP potenciálisan kiemelkedhet a tömegből. A projektet a teljes zárolt érték alapján hatodik legnagyobb blokklánc, a Blast támogatja. A Blast ezáltal valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként. A BlastUP mottója“növekedj gyorsabban, keress többet” bizonyítja a projekt elkötelezettségét a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak, egy olyan projekt részévé válnak, amely a jövő meghódítására és a bikafutásra van kihegyezve.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az ár az egekbe szökik<<

Jupiter: a kockázatok és lehetőségek egyensúlya

A Jupiter (JUP) figyelemre méltó nyereséget ért el, miután az elmúlt héten 15,79%-kal emelkedett. Az elmúlt egy hónap alatt az értéke 157,48%-kal emelkedett, hat hónap alatt pedig lenyűgöző, 5071%-os ugrás volt megfigyelhető. Jelenleg a JUP árfolyama 1,39 és 1,94 dollár között mozog. A jelenlegi RSI-vel az érme semleges zónában van, és az ármozgása inkább korrekciós pályán van.

A jövőben a JUP tesztelheti a legközelebbi, 1,94 dolláros ellenállási szintet, és ha a lendület kitart, akkor a második, 2,14 dolláros ellenállási szint sem lehetetlen. Azonban a jelenlegi 1,30 dolláros támasz alá való süllyedés is bekövetkezhet, a következő kulcsfontosságú támasz pedig 1,03 dolláros szintnél található. Mivel a 10 napos SMA értéke 1,56 dollárnál van, és a MACD mutató vegyes jeleket ad, a befektetők áprilisban és a közeljövőben az emelkedési potenciál és az óvatos kereskedés keverékét láthatják.

Uniswap: árelemzés egy ingadozó piacon

Az elmúlt héten az Uniswap (UNI) árfolyama 8,82%-ot esett, ezzel folytatódott a 10,42%-os hónapos csökkenés. Azonban fél évre visszatekintve az UNI jelentős növekedést ért el, mivel az árfolyama 162,31%-kal nőtt. Jelenleg az érme 12,12 és 13,55 dollár között mozog. Az indikátorok korrekciós mozgást mutatnak, ahogy a token közeledik a legközelebbi támaszszinthez.

Előretekintve az UNI a 14,16 dolláros ellenállással szembesülhet, ezt követően pedig ostrom alá veheti második, 5,59 dolláros szintet. Ha a 11,3 dolláros legközelebbi támaszszint felett tud maradni, akkor egy fellendülést láthatunk. Azonban az indikátorok medvés hangulatot jeleznek. A -0,28-as MACD, eladási nyomást mutat, és az alacsony RSI is óvatosságra int. Bár a múltbeli növekedés lenyűgöző, a befektetőknek figyelniük kell az esetleges korrekcióra vagy egy fordulat jeleire.

Polkadot: egy hullámzó árfolyam jelenlegi helyzete

A Polkadot (DOT) árfolyama a közelmúltban 12,13%-kal csökkent és jelenleg 9,27 és 10,04 dollár között ingadozik. A csökkenő tendencia ellenére a hat hónapos kilátások 111%-os lenyűgöző nyereséget mutatnak. Jelenleg úgy tűnik, hogy az árfolyam korrekciós fázisban van, mivel a legközelebbi 10,43 dolláros ellenállási szint alatt és a legközelebbi 8,89 dolláros támaszszint felett mozog.

Előretekintve, a Polkadot (DOT) a fellendülés lehetőségeivel és a további esések kockázatával egyaránt szembesülhet. Ha a vevői lendület átlépi a 10,43 dolláros szintet, a következő akadály a 11,20 dolláros szintnél található. De ha az árfolyam nem tudja tartani magát, akkor tesztelheti a 8,89 és akár a 8,12 dolláros támaszszinteket. Mivel az RSI és a sztochasztikus indikátor potenciális fordulást jelezhet, miközben a MACD enyhe negatív momentumot mutat.

Következtetés

Az április változatos potenciált hozhat a különböző érmék számára. Az olyan projektek, mint a JUP, UNI, DOT és AVAX rövid távú növekedést kínálhatnak. A figyelem azonban a BlastUP felé fordulhat, amely hosszabb távon nagyobb potenciállal rendelkezhet. A projekt erőssége az innovatív koncepciójában és a tágabb Blast ökoszisztémába való integrációjában gyökerezik. Ez kedvezően pozícionálja a tokent azok számára, akik ígéretes kriptopiaci lehetőségeket keresnek.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***