Ivanka Trump luxuslakásaiért már kriptóban is lehet fizetni

Ivanka Trump Miamiban található luxustársasháza már kriptovalutát is elfogad a benne lévő lakásokért.

Úgy tűnik Donald Trump volt elnök lánya, Ivanka Trump nem veti meg a kriptovalutákat. A Miamiban lévő luxustársasházában lévő apartmanokért már kriptopénzzel is lehet fizetni. A legolcsóbb lakást több mint 10 millió dollárért árulják, a legdrágábbat több mint 38 millió dollárért. Ivanka célja az, hogy Arte Surfside luxusapartmanjait kriptomilliomosoknak és -milliárdosoknak adja el.

Ivanka cége a SolidBlock kereskedési platformmal lépett partnerségre, így a potenciális vásárlók több kriptovalutában, köztük Bitcoinban és Etherben is fizethetnek.

A társasházat üzemeltető cég szerint a legolcsóbb elérhető lakásban három-öt hálószoba van. Az apartmanból elérhető egy óriási beltéri úszómedence, egy meditációs tó, egy tetőtéri teniszpálya és egy privát parkoló.

Ivanka vállalata megjegyezte, hogy a Szilícium-völgy már számos vezető cége költözött Miami városába, amely döntés mögött fontos szerepet játszottak a kriptovaluták.

Miami polgármestere óriási kriptobarát

Miami polgármestere, Francis Suarez már találkozott a a Dogecoin mániás Elon Muskkal, a Twitter vezérigazgatójával, Jack Dorsey-al és a Google vezérigazgatójával, Eric Schmidttel, hogy meggyőzze őket arról, a napfényes Miamiban van a helyük. Ivanka Trump cége támogatja Francis Suarez polgármester azon elképzelését, hogy Miami legyen a kriptovaluta és blokklánc technológia amerikai központja.

Miami első ember már korábban azt mondta, hogy “a város legexkluzívabb luxusépületeit egy olyan jövőre pozicionáljuk, ahol a világ milliárdosainak fele kriptomilliárdos. Ez akkor fog bekövetkezni, ha a Bitcoin eléri a 200 000 dollárt. ” 

Suarez üdvözölte a Trump lányának elképzelését:

“A kriptopénz és a feltörekvő technológiák felkarolása az ipar minden ágazatában pontosan az, ahogyan Miami az évszázad városává válik. Az Arte [Ivanka cégének neve] precedenst teremt, és nem fogok meglepődni, ha a közeljövőben hasonló történeteket hallok.”

Május 6-án egy új kriptopénz munkacsoport létrehozásáról szóló határozatot fogadtak el a városban, amely segítségével Miami-Dade megye engedélyezni fogja a kriptopénzek elfogadását az adók, díjak és szolgáltatások fizetésének egyik formájaként.

A jövő hónapban egyébként Miami ad otthont a világ legnagyobb Bitcoin konferenciájának, a Bitcoin 2021-nek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.