Júniusban a napsütötte Miami lesz a Bitcoinisták Mekkája

Covid19 ide, Covid19 oda az idén is megrendezésre kerül a földkerekség egyik legnagyobb Bitcoin témájú NEM VIRTUÁLIS konferenciája, a Bitcoin 2021. Ezúttal a napsütötte Floridában, Miamiban gyűlnek a cypherpunkok, fejlesztők, bitcoin-hívők, kriptovaluta cégvezetők és szakértők, hogy egy kétnapos dzsemboré közepette vitassák meg a digitális pénzforradalom legfontosabb kérdéseit.

A múlt évben Los Angelesben rendezték meg az eseményt, az évben június 4. és 5. napokon a MANA Wynwood konferenciaközpont fog helyet adni Miamiban az eseménynek.

A konferenciát maga Miami város polgármestere, Francis Suarez is támogatja, aki márciusban jött ki a tervével, hogy a várost a kriptovaluta szektor amerikai fellegvárává tegye.

A konferencián résztvevő előadók névsora se lesz semmi, jelen lesz a Twitter vezérigazgatója, Jack Dorsey, a legendává avanzsált Microstrategy CEO Michael Saylor, Tony Hawk celeb-gördeszkás bitcoinhívő, Nick Szabó magyar származású cypherpunk, Sam Bankman-Fied FTX ügyvezető, Dan Held a Krakentől, Alex Mashinsky a Celsiustól, Max Keiser, Tim Draper milliárdos, számos a technológiát mélyében ismerő és átlátó szakember, több mint 100 kiállító, akik elsősorban a Bitcoin való világi implementációjának megoldásait mutatják be a több ezer résztvevőnek.

A konferencia nem hivatalos mottója, hogy a Bitcoint újra szórakoztatóvá tegyék, szóval lesz bőven fesztivál, jó kaják, Lightning hálózaton futó arcade játékterem, gördeszkás pálya, egy Bitcoin témájú kiállítóterem, sörkert, szóval minden adott egy kétnapos fergeteges partira.

A 2019-es Bitcoin konferenciát még San Francisco-ban tartották, ahol fellépett az NSA piszkos dolgait kiteregető Edward Snowden és több mint 2000-ren vettek rajta részt, köztük vállalkozók, fejlesztők, kutatók és a drágalátos szabályozók is. Eleinte úgy volt, hogy a 2021-est is Los Angelesben tartják úgy, hogy 2000 jegyet már eladtak rá, de azt le kellett fújni a kaliforniai COVID-19 korlátozások miatt. Ekkor ugrott be megmentőként Miami város polgármestere, aki felajánlotta hogy rendezzék náluk. A szervezők elmondása szerint eszméletlen sok 6000 (!!!) bitcoinistát és érdeklődőt várnak az eseményre.

Szintén ki kell emelni, hogy a Bitcoin 2021 lesz az első fizikai konferencia Miamiban, szóval mindenféleképpen mágikus eseménynek ígérkezik, amin bizony mi magyaroknak is ott a helyünk. A BitcoinBázis ha minden jól megy, tervezi magát képviseltetni és tudósítani az eseményről.

A hivatalos esemény tehát június 4-én rajtol, de a bálnáknak már 3-án elstartolnak egy “Whale Day” extra nappal.

A normál jegy ára $1300 ($900 ha bitcoinnal vásárol) és számos további információt találtok a https://b.tc/conference hivatalos oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük