Jack Dorsey Twitter CEO újra kiállt a bitcoin mellett

  • 14
  •  
  •  

A Twitter és a Square vezérigazgatója, Jack Dorsey ismét világgá kürtölte Bitcoinra (BTC) vonatkozó álláspontját, mikor azt nyilatkozta, hogy ez az egyetlen kriptó amit tart.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

Az ismert Bitcoin-támogató egyik friss interjúja során arra a következtetésre jutott, hogy az Internet natív pénze a Bitcoin lesz.

Egyik friss tweetjében pedig, melyet egyébként több mint 5000-en lájkoltak, Dorsey megismételte korábbi kijelentését a 2009 óta hibamentesen működő Bitcoin hálózatról és bitcoin pénznemről.

„A Bitcoin rugalmas. A Bitcoinnak erkölcsei vannak. A Bitcoin az internetes eszmék része. ”

Amikor arról kérdezték, hogy a Bitcoin melyik tulajdonsága tetszik neki a legjobban, a bitcoin bull Dorsey újra az internet natív pénze érvet hozta fel:

“Az összes. Legfőképp pedig azt gondolom, hogy a legnagyobb esélye [a Bitcoinnak van], hogy az internet saját pénzneme legyen. Már ha úgy gondolsz az internetre, mint egy országra, akkor az hatalmas.”

Az üzenetfolyamban Dorsey azt is jelezte, hogy a Square fizetési szolgáltató a „közeljövőben” újra elkezdheti a Bitcoin elfogadását, miután 2014-ben felfüggesztette, mert a vállalat „nem volt kész” rá.

A nyilatkozatot követően Jack Dorsey tegnap is tweetelt egyet, melyben elmondta csatlakozott egy közösségi kísérlethez a Lightning Network (LN) Torch-hoz. Az LN Trust Chain kezdeményezés célja, hogy bizonyítsa a világnak, hogy hibamentesen lehet LN tranzakciók sorozatát lebonyolítani.

A kísérlet során a résztvevők kapnak egy adott összeget bitcoinban a Lightning hálózaton keresztül, hozzáad 10 000 szatosit (kb. 0.34 dollárt), és továbbküldik valakinek. Az LN Trust Chain publikáláskor 2940000 szatosinál járt és csak az imént hagyta el a Földet ugyanis egy geostacionárius műholdra lett kiközvetítve.

2018-ban a Forbes „400 leggazdagabb amerikai” listáján a 89. helyet kibérelő Dorsey becsült vagyona 5.1 milliárd dollárra tehető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.