Jön a Samsung kriptovalutás telefonja?

  • 60
  •  
  •  

A techóriás Samsung három kriptopénzekhez és blokklánc technológiához köthető okostelefon védjegyre adott be kérelmet Európában.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

A holland Galaxy Club által publikált cikk szerint az európai védjegy kérelmek okostelefonokon tárolt letéti funkciókkal állnak kapcsolatban, ami azt indukálja, a Samsung hamarosan bejelenti a kriptopénzeknek natív környezetet biztosító telefonját. A telefongyártók érdeklődése a blokklánc-alapú megoldások iránt nem újdonság. A közel egy éve fejlesztett két kriptósoknak dedikált okostelefon, a HTC Exodus 1 és a Finney a napokban kerül a boltokba.

A Galaxy Club hír szerint a három védjegy a ‘Blockchain KeyStore‘, ‘Blockchain key box‘ és ‘Blockchain Core‘ névre hallgat és az angol elnevezések alapján nyilvánvalóan egy Samsung kriptovalutás okostelefon bejelentését jelzik előre. A nyitás összhangban van a Samsungtól érkező korábbi kriptós hírekkel: például áprilisban a CoinColors még arról cikkezett, hogy a Samsung a teljes logisztikáját a blokkláncon keresztül okos szerződésekkel intézné. A hírt megelőzte egy februári közlemény, miszerint a Samsung a bányászprocesszorok gyártásába is beszállna.

A holland portál egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva leírja, a Samsung a nyitás jegyében nem egy, de egy teljes okostelefon családot dobna piacra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.