Jól muzsikál a Steemit fork HIVE, négy nap alatt +800%

Az árfolyama már a Steemit STEEM tokenjét is lekörözi. Nesze neked Justin Sun, darázsfészekbe nyúltál.

Miután több első kategóriás kriptovaluta tőzsde is listázta a Hive (HIVE) tokent, azóta az árfolyama több mint 800%-ot erősödött. A tokent a Steemit közösségi blog natív STEEM tokenjéből forkolta a saját közössége miután a Tron alapító Justin Sun átvette az irányítást a hálózat fölött.

Friss (13:55) árfolyama a tokennek 0.793$ a CoinMarketCapon, piaci értéke 222.6 millió amerikai dollár és ezzel a 36. legértékesebb projekt. Április 11-én az árfolyam még csak 0.118$ volt, piaci kapitalizációja 37 millió dollár.

Aktuális árfolyamával háromszor olyan értékes, mint az eredeti STEEM token, ami 0.219$ kereskedik egy 31%-os napos pumpa után.

A jó teljesítmény mögött egyértelműen a friss likviditás áll, amit a nagy volumenű kriptotőzsdéken történt listázás hozott. Támogatásáról biztosította a mindössze pár hetes tokent az arcvesztéstől félő Binance és Huobi Global is, illetve Bittrex és a Probit.

Huobi Global volt az első, ahol bevezették a HIVE-ot még márciusban, bár a lehívásokat csak tegnap tették elérhetővé. A piacvezető Binance-al együtt bejelentették, hogy 1:1 átváltással, akinek volt STEEM tokenje, az a forkkal megkapja a HIVE-ot is, a token kereskedése itt egy nappal korábban indult meg.

HIVE/TUSD árfolyam a Huobi Global oldalon

Miután a Binance-on is megindult a kereskedés, egy rövid időre 0.98$ dollárig repült az árfolyama a Huobin a 24-ei induló 0.16 dollárról. Az 1 dolláros árfolyam azonban már irreálisan magas lehet a kereskedők többségének is és 0.62 dollárig bukott vissza mielőtt újabb menetbe kezdett volna.

A Huobin és a Binance-on az árfolyamok eltérnek, szóval a kereskedők, amint a Binance is lehetővé teszi a ki- és beutalását, vaskos arbitrázs profitra tehetnek szert.

Egy biztos, a HIVE szereplése egyelőre sikerként könyvelhető el nem csak árfolyam tekintetében, de mint pénzeszsákok érdekétől független decentralizált közösségi projekt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük