Justin Sun kimenekítette a SHIB tokenjeit a Binance tőzsdéről

Justin Sun, a Tron (TRX) alapítója a közelmúltban 5,22 millió dollár értékű Shiba Inu (SHIB) tokent vont ki a Binance tőzsdéről. Ez volt a legmagasabb kiutalási összege az elmúlt napokban. Azonban nem feltétlenül kell aggódni – sőt.

December 19-én a SpotOnChain adatai fedték fel Justin Sun jelentős mértékű kiutalását. A Tron megalkotója 500 milliárd db SHIB tokent vont ki a Binance tőzsdéről, ami 5,22 millió dollárnak felel meg. Ez a közelmúltbeli esemény különösen azt sugallja, hogy befektető stratégiai lépéseket tesz, miközben az altcoin piac megindult felfelé.

Biztonságos helyre utalta a Shiba Inu tokenek Sun

Mindeközben az elemzők egy altcoin szezon kezdetét jósolják. Ez az az időszak, amikor az altcoinok túlszárnyalhatják a Bitcoin BTC Price BTC Price teljesítményét. Sun kivonulása a Binance-ről egyben azt is jelezheti, hogy várta ezt az elmozdulást. A tőzsdén ugyanis rendszerint olyan érméket szoktak tárolni, amit eladásra szánnak a befektetők.

A SHIB kriptovaluta piacán az előző héten gyenge kereskedés volt tapasztalható. Ez potenciális vásárlási lehetőségeket teremtett most olyan lelkes befektetők számára, mint Justin Sun.

Justin Sun kiutalásai az elmúlt napokban

Érdekes módon Justin Sun legutóbbi tevékenysége túlmutat a SHIB tokenen. Az elmúlt négy napban 7,35 millió dollárt utalt ki különféle kriptoeszközökből a Binance tőzsdéről. Ezen eszközök közé tartozik az 500 milliárd SHIB (5,22 millió USD) mellett a 127 510 LINK (1,82 millió USD), a 202 385 STORJ (190 000 USD), az 53,68 milliárd PEPE (76 200 USD) és a 13 904 DYDX (43 700 USD).

Justin Sun kiutalásai

A Justin Sun kiutalásai mind a méretük, mind a sokféleségük miatt figyelmet érdemelnek – a befektető személyéről nem is beszélve. A kriptovaluta befektetők rendszeresen nyomon követik, hogyan reagál a piac ezekhez hasonló nagyobb altcoin mozgatásokra. Sun lépései különös tekintettel befolyásolhatják azokat a kereskedőket, akik a nagy befektetőket másolják, így akár felvásárlásokat is előidézhet a lépés.

A történet előrehaladtával egyre több információ kerülhet felszínre a Sun pénzügyi manőverei mögött meghúzódó motivációkról. A befektetőknek azonban nem szabad minden pénzügyi döntést csupán a befolyásoló szereplők cselekedeteire alapján meghozni.

A kriptovaluta piac volatilis, kiszámíthatatlan, a bálnák és az árjegyzők könnyen mozgatják főleg a kisebb piaci kapitalizációval rendelkező érméket. Ezért elengedhetetlen, hogy minden kereskedő a kellő gondossággal járjon el, és megfelelő kockázatkezelést alkalmazzon minden egyes megbízásnál.