Karácsonyi ajándékötlettel állt elő a Coinbase

A Coinbase kriptotőzsde idén karácsonyi ajándékötletekkel rukkolt elő. A tőzsde aktivált egy olyan szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy kriptovalutákat küldj ajándékba a barátaidnak és családtagjaidnak, egy személyre szabott digitális kártyával együtt.

Hamarosan itt a karácsony és minden évben igazi kihívást jelent, hogy milyen ajándékot vegyünk a szeretteinknek. A Coinbase kriptotőzsde most gondolt a felhasználóira és egy új szolgáltatással próbál segíteni azoknak, akiknek fogalmuk nincs mivel kedveskedjenek a barátoknak, családtagoknak.

Ha kriptovalutákat szeretnél adományozni a Coinbase-en ennek is megvan az ízléses módja. A kriptotőzsde ajándékozási oldalán több mint 100 kriptovalutát lehet olyan felhasználóknak ajándékozni, akiknek már van Coinbase fiókjuk, 5 kriptovalutát pedig azoknak, akiknek még nincs. Az ajándék beváltásához természetesen később regisztrálni kell.

A szolgáltatás igénybevétele díjmentes, és lehetővé teszi, hogy az ajándékhoz egy személyre szabott kártyát is küldj, melyet feltörekvő művészek egyedi alkotásai képviselnek.

A tőzsde szerint ez a fajta ajándék oktatási célt is szolgálhat, meggyőzve a barátokat és a családtagokat, hogy többet tudjanak meg a kriptovalutákról, hiszen az ajándékba kapott tokenekkel például elkezdhetnek kereskedni, elkölthetik azokat, vagy hosszú távra meg is tarthatják.

A Coinbase digitális kártya

Minden ilyen módon készült ajándékot egy digitális kártyával együtt lehet továbbítani, amely négy feltörekvő művész egyedi alkotását ábrázolja.

Az első mű az “Andrius” című alkotás Magdiel Lopez kubai művésztől, akit gyermekkorában a színes kultúra inspirált.

A második a “Robot Invasion” David Krovblit, egy Kaliforniában élő kanadai képzőművész alkotása, aki az időben elveszettnek vélt képeket készít, amelyek a szeszélyes popkultúrában gyökereznek.

A harmadik a Bored Ape Yacht Club #1644, az NFT ikonikus Bored Ape gyűjteményéből, amely több mint 170 kifejezésből, divatkiegészítőkből, ruházatból és másból automatikusan generált egyedi művekből áll.

A negyedik a “Snow Days”, Rob Flowers brit művész alkotása, aki a humort állítja munkája középpontjába.