Katy Perry újabb NFT-kollekciója debütál a Theta Network-ön

Miután legelső NFT-kollekciója pillanatok alatt elfogyott, Katy Perry ismét piacra dobja legújabb gyűjteményét, melyet most „The Witness Dice” névre keresztelt, megemlékezve a 2017-18-as Witness turnéjáról. A globálisan elismert amerikai énekesnő úgy tűnik, teljesen odáig van a Theta Network „olcsó és zöld” NFT-piacteréért, hiszen ismét a ThetaDrop-on debütál személyes kollekciója.

A popsztár legelső NFT-kollekciója, a „The Roar Package” mindössze 95 perc alatt elfogyott, amivel a ThetaDrop egyik legsikeresebb NFT-dropja lett. Az pedig már csak hab a tortán, hogy világsztár által megálmodott összeállítás az elsődleges eladásokból 1,2 millió dollárt, majd másodlagos eladásokból 860 000 dolláros bevételt hozott számára. A hírek szerint az év további részében több Katy Perry-ihlette NFT-dropok jönnek majd, melyek „hidat képeznek a hagyományos és a digitális világ között, hogy a rajongóknak lehetőséget adjanak arra, hogy az énekesnő életének egy ikonikus darabját birtokolják.” A közelgő kollekcióval a rajongók irigylésre méltó előnyökkel, többek között exkluzív árucikkekel gazdagodhatnak:

“Egyáltalán nem volt meglepő számunkra, hogy Katy Perry rajongói ilyen jól fogadták az NFT-ket. –  ismerte el Mitch Liu, a Theta Labs társalapítója és vezérigazgatója – A Theta NFT-k gyökerei abban rejlenek, hogy egyedi és kézzelfogható előnyöket biztosítanak a rajongók és a gyűjtők számára, ahogyan ez Katyvel, a világ egyik legsikeresebb és legkreatívabb művészével való együttműködésünk során is történt. Alig várjuk, hogy 2022-ben új megközelítéseket találjunk ki, amelyekkel Katy Perry rajongóit összekapcsolhatjuk a metaverzummal és az NFT-k izgalmas világával.”

Miért éppen a Theta Network?

A Theta (THETA) Network NFT-piactere, a ThetaDrop magán a Theta protokollon és natív blokkláncon alapul. Főként abban különbözik a hasonló rendeltetésű platformoktól, hogy célzottan a média és a szórakoztatás kiteljesedésére épült. A Theta Network-ön az NFT mintelés és a gas fee jelentősen alacsonyabb, a tranzakciós idő pedig elviekben százszor gyorsabb, mint például az Ethereum blokkláncon. A Theta protokoll egyébként a proof-of-stake (POS) modellre épül, avagy „a villamos energia és az erőforrások töredékét használja fel, így zöldebb, mint sok más alternatíva.” Ha valaki egyébként mélyebben elmerülne az online streaming következő állomásában, itt bővebb leírást találhat a Theta blokkláncról.