Két hét és elstartol az Európai Blokklánc Találkozó Barcelonában

Zsúfolt napok várnak Katalónia fővárosára a hónap végefelé. Barcelonában ugyanis nem csak az El-Clasico futballmérkőzés kerül megrendezésre, de október 24-étől megkezdődik a háromnapos EBC9 – avagy az Európai Blokklánc Találkozó 9 is.

A konferencia várhatóan több mint 5000 résztvevőt hoz a városba a világ minden tájáról. Emellett 150+ szponzor és partner, valamint 250 előadó gondoskodik arról, hogy a csapból is kripto folyjon.

Október 24-én kriptorajongók serege özölnik az örökvidám spanyol városba, hogy érdekesebbnél érdekesebb előadásokat hallgathassanak meg a kriptovilág szakértőitől. A 2018-ban indult European Blockchain Convention a legbefolyásosabb blokklánc esemény Európában. A rendezvény gondosan összeállított programja közelebb hozza a tapasztalt iparági szakembereket és a résztvevőket. Nem számít, hogy öreg róka vagy már a kripto világában, vagy zöldfülű érdeklődő, a konferencia szervezői változatos programjaikkal gondoskodnak róla, hogy mindenki megtalálja helyét a rendezvényen.

Előadások a kripto-portfolió összerakásától a tokenizáción át a medvepiacig

Nehéz lenne felsorolni, hogy miről lesz szó a színpadokon – igazából mindenről. 25-én és 26-án egyaránt két színpadon hallatják hangukat a meghívott előadók, a Main Stage-n és a Visionary Stage-n. Előbbin, a fószínpadon olyan személyek osztják meg gondolataikat a résztvevőkkel, mint Lars Bakke Krogvi – a Nansen társaslapítója, Ambre Soubiran – a Kaiko vezérigazgatója, vagy Manuel Nordeste – a Fidelity vezetője.

Az első napi regisztráció után egyből a szabályozásba kaphatunk betekintést, ahol az Európai Unió MiCA törvényéről lesz szó. A délután folyamán lazább vizekre evezünk, a színpadon a Web3 térben rejlő lehetőségekről beszélnek majd, ami jó kis felvezetésnek ígérkezik a másnapi “Hogyan csináljunk olyan web3-as játékot, ami nem sz@r?” workshopra, valamint természetesen az NFT-k is teret kapnak.

A második nap egy igen hasznosnak bizonyuló előadással kezdődik, mely címe alapján; “Személyre szabott kripto-portfóliók építése” nagy segítség lehet a kezdő befektetők számára. Ezt követően lesz még szó a kriptopénzzel való fizetésekről, a CBDC-kről, valamint a DeFi ágazat kínálta lehetőségek sokaságáról és sok másról.

Vár rád a 48 órás hackathon!

A kiállítóteremet az iparág jelentős szereplői töltik meg, akiktől személyesen kérdezhetsz bármit, jófejségük garantált. A standokon összeszedett ajándékokkal a táskádban pedig tovább ballaghatsz a különböző workshopokra, ahol gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz az általad választott rövid tanfolyamon. A konferencia utáni eseményeken pedig kedvedre ismerkedhetsz a veled hasonló érdeklődési körű kriptós arcokkal. Megismerheted továbbá Európa legmenőbb startupjait, valamint részt vehetsz a befektetői találkozókon is, ahol kikérheted az iparágban jártassak véleményét. Ha pedig mindez nem elég, a konferencia egy 48 órás hackathont is rendez, ahol több hackercsapat méri össze tudását és kreativitását. Az eventre a belépés ingyenes. Amennyiben érdekelt vagy a témában, mindenképp megéri nevezned, a nyertes csapat ugyanis 50 000 eurót is megkaparinthat.

Ha az idei esemény felkeltette érdeklődésedet, ne habozz, vásárold meg jegyedet a konferencia hivatalos honlapján.

A BitcoinBázis már biztosan jelen lesz a rendezvényen, így érdemes bekövetni közösségi média felületeinket, hogy első kézből értesülj a fejleményekről:

Twitter: https://twitter.com/bitcoinbazis
Instagram: https://www.instagram.com/bitcoinbazis.hu/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@bitcoinbazis.hu