Kétéves a magyar CoinCash kriptovaluta váltó

Ma ünnepli kétéves fennállását a magyar CoinCash kriptovaluta váltó. A 2017. decemberi bitcoin és altcoin rali előtt indult vállalkozás az alapítás óta Magyarország vezető váltójává nőtte ki magát.

A kétéves fennállása alatt a CoinCash csapat számos rendezvényen, podcaston és közösségi bejelentkezésen képviselte és képviseli profin nemcsak a saját vállalati érdekeiket, de a Bitcoin és a decentralizált ökoszisztémák princípiumának számító open source mentalitást és transzparenciára való törekvést.

A szülinapot a CoinCash egy kedvezményes kriptovaluta vásárlási akcióval ünnepli, aminek keretében október 15-étől október 29-éig leadott internetes kriptovaluta vásárlási és eladási ügyletek után kedvezményes 2% váltási díjat számolnak fel.

A CoinCash-nél 50 kriptovaluta közül lehet választani, az ismert kriptók, mint a bitcoin (BTC), ether (ETH), ripple (XRP) kriptók mellett megtalálhatóak a kevésbé ismert, de valid értékajánlattal rendelkező feltörekvő altcoinok is.

Az akció keretében egy felhasználó maximálisan 200 000 forintig (vagy 600 euró) vásárolhat kedvezményesen kriptókat. További részleteket az akcióról, a váltó honlapján találtok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük