Kiderült mikor indulhat a Spot Ethereum ETF

Kiderült a Spot Ethereum ETF-ek indulásának időpontja. Az elemzők felülvizsgálata után várva várt elfogadás a 2024. július 8-án kezdődő héten lehet, miután a korábbi előrejelzések tévesnek bizonyultak.

A látszólagos visszaesés ellenére a vezető elemzők a spot Ethereum ETF-ek indításának elhalasztását álcázott áldásként értékelik, amely több időt ad az okos befektetőknek, hogy részt vegyenek az ETFSwap (ETFS) népszerű előértékesítésében. A projekt az előrejelzések szerint akár 2000-szeres potenciális altcoin-rallyt vezethet, amint az ETH ETF-ek belépnek a piacra.

Megugrott az ETFSwap (ETFS) népszerű előértékesítése, a spot Ethereum ETF ellenére is

Az előrejelzések szerint az ETFSwap (ETFS) vezetheti a Spot Ethereum ETF-ek rallyját. Ez nem meglepő, tekintve, hogy a hatalmas népszerűséggel bíró ICO, átlépte az 50 ezer befektetőt. Az ETFS tokenek az előértékesítés vége után jelentős profitot hozhatnak. Az ETFSwap azon DeFi tokenek között van, amelyek vezethetik a következő rallyt. A legjobb elemzők kutatásai szerint ezek a projektek robusztus hasznosító eszközökkel és egy ultramodern DeFi kereskedési platformmal rendelkeznek, ami fejlett kereskedési eszközöket és nyereséges stratégiákat kínál.

Az ETFSwap (ETFS) az egyik legjobb DeFi kereskedési platform az iparágban a különböző kriptovaluták és a keresett intézményi szintű befektetési termékek és tokenizált ETF-ek kereskedelmére. A DeFi platform újradefiniálja az intelligens kereskedők és befektetők kereskedési élményét azáltal, hogy olyan AI eszközöket és algoritmusokat integrál, amelyek a legjobb és legjövedelmezőbb tokenizált befektetési lehetőségeket ajánlják a piacterén. Az intelligens kereskedők garantáltan magas nyereségességi arányt kaphatnak a keresett tokenizált ETF-ekkel való kereskedés során, beleértve a részvény, tőkeáttételes, kötvény, árucikk, spot Bitcoin és Ethereum ETH Price ETH Price ETF-eket.

Hatalmas potenciális hozam

A befektetők, akik a DeFi kereskedési platformon történő induláskor a spot Ethereum ETF-ekbe történő kereskedésre pozícionálnak, 100-szoros tőkeáttételt kapnak a nyereségek felerősítésére és a befektetési hozamok akár 50 000%-os skálázására. A DeFi platform eszköztét funkciója lehetővé teszi a tokenizált ETF eszközök stakelését, beleértve a spot Ethereum ETF-eket is. Ezzel akár 87%-os APR is elérhető. Az okos befektetők és kereskedők egy teljesen decentralizált és határok nélküli kereskedési platformot használnak, amelynek felhasználóbarát felülete megkönnyíti a kriptovaluták és tokenizált ETF-ek cseréjét.

A DeFi platformot kihasználó határidős kereskedők emellett rugalmasan nyithatnak és zárhatnak több kereskedelmi pozíciót. Így kihasználhatják a kereskedelmi beállítások előnyeit. A befektetők és a kereskedők tokenizálhatják a valós világbeli eszközeiket is. Az ETFSwap megkönnyíti és garantálja a felhasználók tokenizált pénzeszközeinek azonnali elszámolását a visszaváltási kérelmek esetén. Az ETFSwap (ETFS) hosszú távon következetes nyereséget biztosíthat, mivel a következő 30 napban tervezi a béta platformjának nyitását, és 2025-ben a saját ETF-jének indítását.

etfs, spot ethereum etf, előértékesítés, indítás

Ezen a héten indulhatnak a Spot Ethereum ETF-ek?

A Spot Ethereum ETF-ek, amelyekről heves vita folyik, várhatóan a 2024. július 8-án kezdődő héten indulhatnak. A várva várt indítást korábban a Bloomberg elemzői július 2-ára prognosztizáltak, de az több korlátozó tényező miatt elmaradt.

Először is, a függetlenség napja, az Egyesült Államokban jelentős ünnep, amelyet minden évben július 4-re terveznek. Másodszor, az Értékpapír-tőzsdefelügyelet (SEC) arra kérte a spot Ethereum ETF leendő kibocsátóit és benyújtóit, hogy dolgozzanak át néhány észrevételt a kérelmükben, és július 8-án térjenek vissza.

Következtetés

Az ETFSwap (ETFS) népszerű ICO eladása jelentősen alulértékelt, és mindössze 0,01831 dolláron kapható. Ez kiváló befektetési lehetőséget kínál az okos befektetők számára, mielőtt a spot Ethereum ETF-ek elindulnának a globális pénzügyi piacon. Az elemzők előrejelzése szerint érdemes lehet beszállni, ha profitálni szeretnél a spot ETH ETF rallyból.

Kattints az alábbi linkekre az ETFS előértékesítéssel kapcsolatos további információkért:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***