Kilőhet a Solama egy új tőzsdei bevezetés után, készülj május 7-re!

Amikor egy token bevezetésre kerül egy új kriptotőzsdén, az gyakran azt is jelenti, hogy nagy a kereslet iránta, és miért ne lenne ez igaz a Solana 2024-es legjobb mémcoinja esetében is?

A Solama – a Solana mémcoinja – gyorsan kinőtte a versenytársait, és fokozatosan megbízható tokenné válik. A token a Subway Surfer-szerű játékával, láma témájú promóciójával és élénk közösségével a virtuális világot szeretné meghódítani.

A Solama látványos sikere

Január 1-jei indulása óta a Solama figyelemre méltó növekedésnek ért el, és hamar megragadta a kriptoközösség és a Solana rajongók figyelmét is. Mindössze három nap alatt a Solama piaci kapitalizációja 1 millió dollárról elképesztő 100 millió dollárra ugrott, ami a Solamát a mémcoinok körében a legújabb kihívóként pozicionálta. De a Solama útja nem állt meg itt. A láma témájú mémérme a kezdeti piaci fellendülés után még magasabbra emelkedett, és elérte a 120 millió dollárt meghaladó újabb csúcsot.

Ez a lenyűgöző teljesítmény sokat elmond a Solama potenciáljáról, a közösség erejéről és a befektetők támogatásáról.

Solama token új izgalmas tőzsdei bevezetése

A SOLAMA token már 7 sikeres tőzsdei bevezetésén van túl. A közösség erős támogatásával azonban hamarosan újabbak is jönnek majd. Jelenleg a Solama natív tokenjével már 7 jelentős tőzsdén lehet kereskedni: Bitrue, BitMart, CoinEx, MEXC, Raydium, Jupiter, és Orca.

Sőt, május 7-én egy újabb tőzsdei bevezetésre is sor kerül. A token elérhetővé válik a BingX-en is, és újabb tőzsdei bevezetések vannak betervezve májusban, júniusban és júliusban is.

Kapcsolódj be tehát, és cseréld a SOL tokenjeidet a SOLAMA-ra, hogy megmutasd az elkötelezettségedet és támogatásodat  az új és a bevállalós kriptoprojek iránt. A token vásárláshoz szükséged lesz egy Solana kompatibilis tárcára is, ilyen például a Phantom Wallet.

Amikor a mémek és a közösség találkoznak a kriptotérben

A kriptoszektor rengeteget fejlődött a pénzügyi eszközök terén is, és ma is még gazdag táptalaja a szenvedélyes közösségeknek, akik a játékos megoldásokat a fejlődéssel kombinálják. Ennek lett az eredménye egy új jelenség: mémérmék.

Az egyre bővülő Solana blokkláncon a Solama egy új feltörekvő csillag. A humort a teljesítménnyel és erővel ötvözi, így kiváló környezetet teremt a bevállalós és támogató közösségnek, amit a láma köré épülő tematikája és a kiváló promóciók is erősítenek.

Élénk márkakifejezésük és exkluzív Solama témájú árucikkeik egy szenvedélyes közösséget építenek, ahol a szórakozás és a növekedés együtt is tud működni. A Solama Trendz pedig az összetartozás és a közös identitás érzését egyesíti.

És itt a meglepetés: a termékeikből származó nyereség 20%-át visszaosztják a közösségnek, ami tovább erősíti a közös növekedés iránti elkötelezettségüket!

Solama: növekedésre tervezve, neked építve

Mindannyian az erős tokenomikát keressük, amely a sikeres projektek egyik sarokköve. A Solama érti ezt, és az aprólékosan megtervezett tokenstruktúrája a hosszú távú növekedést és a közösség közvetlen hasznát helyezi előtérbe.

Ezért a Solama 676 602 254, eredetileg még 690 420 000, tokenben maximált tokenkészlettel rendelkezik. Ez a szándékos korlátozás biztosítja, hogy egy Solama token értéke idővel ne inflálódjon el.

Sőt, a végrehajtott stratégiai 2%-os tokenégetéssel maguk a fejlesztők is csökkentik a teljes készletet. Ez a szűkösség a kereslet potenciális növekedésével párosulva képes felfelé hajtani a Solama tokenek értékét.

Készen állsz a bikafutamra? A Solama a válasz!

A kriptopiacokat a ciklusok jellemzik, és most sokan egy újabb bikafutamot jósolnak. Ennek eredményeképpen ez a token lehet a legjobb választás a következő fellendülésben. Itt van, hogy miért:

Erős közösség: A Solama mögött szenvedélyes közösség áll, amelyet a játék, a promóciók és az együttműködés szelleme táplál. Mindez jelentős támogatást nyújthat egy bikafutam során.

Korlátozott kínálat: A tokenkínálat szűkösséget teremt, ami a kereslet növekedése esetén potenciálisan felfelé mozdítja a tokenek árfolyamát.

Tőzsdei bevezetés: A minél több tőzsdei bevezetés, mint például a közelgő május 7-i bevezetés a BingX-en, növeli a hozzáférhetőséget, és új befektetőket vonz egy potenciális bikafutam során.

Szóval, mindenképpen kapcsolódj be a játékba ebben a bikafutamban, és tedd ezt egy láma témájú stílusban!

Tudj meg többet a Solama fejlesztéséről

Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg a Solama hivatalos weboldalát, és legyél része egy élénk közösségnek. Kövesd a Solama közösségi média jelenlétét a Telegram, X (Twitter) és Instagram oldalakon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***