Korábbi titkos ügynök a Blockchain tárcánál

A Blockchain kriptopénz tárca mindig is a legjobb emberekkel dolgozott. Most pedig egy korábbi titkos ügynök erősíti majd a csapatot.

Korábbi titkos ügynök felel a Blockchain tárca biztonságáért

A Blockchain kriptopénz tárca szolgáltató egy blog bejegyzésben tetté közzé a hírt, hogy egy korábbi titkos ügynök lesz majd a biztonsági vezetőjük.

George Sax, aki korábban az amerikai titkos szolgáltatnál volt helyettes igazgatói pozícióban mostantól a kriptopénz iparágban folytatja karrierjét. A Blockchain tárcánál ő felel majd a teljes biztonsági divízióért.

Sax több évtizedre visszamenő tapasztalata a komplex biztonsági problémák megoldásában minden bizonnyal a tárca javát fogja szolgálni. Nem csak Amerikában, de nemzetközi terepen is bizonyított már George Sax az elmúlt 25 éves karrierje során. Dolgozott a belföldi hírszerzésnél is. Legutóbb pedig egy globális csapatot, több, mint 2000 embert irányított 161 különböző irodában. Olyan kiberbizonsággal kapcsolatos bűnügyekkel foglalkoztak, melyek pont a Blockchain tárcára is veszélyként leselkednek, szóval kellő tapasztalattal rendelkezik minden bizonnyal a korábbi titkos ügynök.

Az új pozíció

A Blockchain tárcánál Sax új pozíciójában a cég jelenlegi biztonsági filozófiáját fogja tovább vinni és fejleszteni. A napi működési biztonság elősegítése mellett az infrastruktúra és termék biztonság is a munkaköre része lesz.

Peter Smith a Blockchain alapítója és igazgatója így nyilatkozott a kinevezés kapcsán:

“George egy nagyon elismert biztonsági vezető, akiknek több évtizedes értékes tapasztalat van a háta mögött. Védett fontos embereket és rendszereket is az Egyesült Államokban. Éppen ezért nagyon büszkék vagyunk rá, hogy üdvözölhetjük a Blockchain csapatában. A biztonsági divízió vezetésével még biztonságosabbá tehetjük a kriptopénzeket mindenki számára.”

Az új pozíciója kapcsán pedig Sax is megszólalt, aki úgy tűnik, érzi a munkaköre fontosságát. George Sax így nyilatkozott a kinevezése kapcsán:

“A Blockchain egy fair pénzügyi jövőt segít létrehozni azzal, hogy a digitális eszközökhöz való hozzáférést elérhetővé teszi mindenki számára. Izgatottan várom, hogy a korábbi biztonsági területen szerzett tapasztalataimat a cég már meglévő, jelenleg is robusztus biztonsági programjában alkalmazhassam. Ezzel pedig milliók számára tehetjük majd még biztonságosabbá egy új pénzügyi rendszer alapjait.”

Kövess minket Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.