Ismét áremelkedés – március végén listázzák a legjobb zöld kriptot!

Úgy látszik a befektetők magasabb sebességfokozatra kapcsoltak, a C+Charge natív BEP-20 tokenjei, a CCHG-k ugyanis szélsebesen fogynak. Az előértékesítés során már 2.6 millió dollár értékben keltek el az innovatív zöld érmék, és a tempó minden jel szerint csak fokozódni fog.

A projekt fejlesztői ennek kapcsán a napokban osztották meg, hogy mikorra várható az érmék listázása: kezdetben a BitMart kriptotőzsdén lesz elérhető a CCHG március 31-én!

A BitMart egyike a világ legnagyobb kriptotőzsdéinek, és napi forgalma meghaladja az 500 millió dollárt. Emellett a BitMart összesen 180 országban érhető el, míg a platformon megtalálható tokenek száma meghaladja a 700-at.

Égetéssel egy zöldebb jövőért

Ne aggódj, a C+Charge fejlesztői kizárólag a digitális térben égetnek érméket, ennek azonban a valóságban csekély hatása van a környezetre.

A projekt előértékesítési szakaszainak lezárását követően minden megmaradt érme elégetésre kerül. Ez röviden azt jelenti, hogy egy olyan kriptotárca címére lesznek elküldve, ami csak tokenek fogadására alkalmas, küldésre nem. Mivel ezzel folyamatosan egyre kevesebb lesz az elérhető CCHG érmék száma, így az értékük is arányosan fog növekedni.

A legelső égetésre február 22-én a kora esti órákban került sor. Ekkor a 2. előértékesítés szakasz fennmaradó, több mint 35 millió érméje került elégetésre.

A következő égetés alig egy hétre rá következett február 28-án, amikor a soron következő szakasz megmaradt érméit semmisítették meg a fejlesztők. Szintén nagyjából 35 millió érme lett kivonva a forgalomból.

A tranzakciókról készült egyedi hash azonosítókat itt és itt találhatod.

Mivel az érmék száma folyamatosan csökkenni fog március 31-ig, így valószínűleg jelentős áremelkedést láthatunk majd a listázást követően.

Addig is, ha vásárolni szeretnél a zöld érmékből, jó hír, hogy már az eddigi USDT-n (Tether) és BNB-n kívül Ethereummal is lehet fizetni.

Az Ethereum a világ második legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező tokenje, és használatával te magad is hozzájárulsz a kriptoszektor zöldítéséhez. Mióta az Ethereum átállt a korábban használt Proof-of-Work (PoW) algoritmusról a Proof-of-Stake (PoS) algoritmusra, azóta a hálózat energiaigénye 99%-kal esett vissza. Ez hatalmas lépés, hiszen például a Bitcoin továbbra is magasan a leginkább környezetszennyező kriptopénz.

A C+Charge egy zöldebb jövőbe vezeti az EV-ket

A modern kriptoprojektek közül kizárólag azoknak van esélye hosszú távon is fennmaradni, amik képesek a hétköznapok problémájára is megoldást kínálni. A C+Charge pontosan ilyen.

A blokklánc-technológia lehetővé teszi, a peer-to-peer fizetéseket. Ez azt jelenti, hogy vásárlás és egy szolgáltató között létesült tranzakcióhoz nincs szükség harmadik fél (például bank) bevonására.

A C+Charge pedig pontosan erre a technológiára építi fel a projektjét. A CCHG érmék használatával az ökoszisztémában a felhasználók képesek lesznek elektromos járművek (EV) töltését egyszerűen és transzparens módon kiegyenlíteni.

Az EV töltőállomáson nem lesz szükség bankkártyára (így kártyaolvasó terminálra sem), mivel a CCHG-tulajdonosok a telefonjuk segítségével el fogják tudni végezni a fizetéseket.

Ennek a rendszernek köszönhetően nem kizárólag a fizetések válhatnak majd egyszerűbbé, hanem a töltőállomások fenntartási költsége is jelentősen csökkenhet, mivel nem kell kártyaolvasó terminálokat telepíteni.

CCHG token vásárlása

Karbonkreditekkel egy zöldebb jövőért

Egy karbonkredit egy tonna, légkörbe került szén-dioxidnak felel meg. A karbonkreditek rendszerét számtalan kormány használja azzal a céllal, hogy megadóztassa a környezetszennyezőnek ítélt nagyvállalatokat.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy “A” vállalat hatalmas ökológiai lábnyomot hagy maga után. Ezt látva az adott ország kormánya arra kötelezi “A”-t, hogy vásároljon karbonkrediteket. Ezeket olyan vállalatoktól tudja megvásárolni, amiknek az előállított terméke valamilyen szinten hozzájárul a légkörbe került szén-dioxid csökkentéséhez.

“A” így felkeresi “B”-t, aki elektromos járműveket gyárt, és akkora mennyiségű karbonkreditet vásárol, amivel képes ellensúlyozni a károsanyag-kibocsátását.

A karbonkreditek szektora nem csak hatalmas, hanem hihetetlen sebességgel növekszik is. Míg 2021-ben a karbonkredit-szektor mérete 760 milliárd dollár volt, addig 2027-re várhatóan 2.4 billió dollár lesz. Ebből a növekedésből pedig egyértelműen azok a projektek lesznek képesek a legtöbbet profitálni, amik minél innovatívabb módon tudják demokratizálni a karbonkrediteket. A C+Charge erre tökéletesen alkalmas.

A karbonkreditek jelenlegi rendszerében a legnagyobb probléma az, hogy (némi kivételtől eltekintve) csak a nagyvállalatok számára van mód a karbonkreditek használatára. Például a Tesla 2022-ben 1.78 milliárd dolláros bevételt tudott elszámolni a karbonkreditek eladásából, ebből azonban az EV-tulajdonosok semmit nem kaptak.

Ezen a gyakorlaton változtatna a C+Charge. Minden megvalósult tranzakciót követően a CCHG érmék tulajdonosai karbonkreditekben részesülnének. Ezek a Flowcarbon és a C+Charge közötti megállapodásnak köszönhetően Goddess Nature Token (GNT) formájában kerülnek kiosztásra. Ezeket aztán az alkalmazáson keresztül lehet majd értékesíteni, amivel így a felhasználók extra profitra tudnak majd szert tenni.

Egy alkalmazás – számtalan felhasználási mód

Mint azt korábban említettük, a fizetéshez nem lesz szükség bank- vagy hitelkártyára, csupán mobileszközünk kell, hogy kéznél legyen.

Egészen pontosan fel kell telepíteni a még idén megjelenő C+Charge iOS vagy Android alkalmazását attól függően, hogy milyen operációs rendszerrel rendelkező készüléket használunk.

Az alkalmazás amellett, hogy lehetővé teszi a tranzakciók elvégzését és a karbonkreditek ellenőrzését, számos egyéb izgalmas funkcióval is rendelkezik.

A felhasználók egyszerűen tudják majd ellenőrizni, merre található a legközelebbi töltőállomás. Továbbá megnézhetik, hogy mekkora a várakozási idő, sőt még a töltés várható árát is tudhatják majd előre.

Vagyis a fizetés mellett, gyakorlatilag minden lényeges, a töltéssel kapcsolatos feladatot el tudunk majd végezni a C+Charge alkalmazásával. Ezzel pedig nem csupán rengeteg időt spórolhatunk meg, hanem jelentős összegeket is.

CCHG token vásárlása

Ne maradj le az izgalmas előértékesítésről

A C+Charge előértékesítésének szakaszai meghatározott időközönként váltják egymást. A jelenlegi 6. szakasznak így február 14-én lesz vége. Míg jelenleg az érméket 0.019 USDT-ért lehet megvásárolni, addig az előértékesítés végére a tokenek ára 0.0235 USDT lesz.

Máshogy fogalmazva, még mindig nem késő beszerezni a CCHG-ből, hiszen a listázás idejére a mostaninál jelentősen magasabb áron lehet csak vásárolni belőlük.

Ha szeretnél csatlakozni az előértékesítéshez, akkor egyszerű dolgod van.

A fizetés során több lehetőséged is van. Használhatsz USDT-t, BNB-t vagy ETH-t, illetve használhatod a bank- vagy hitelkártyádat is. Függetlenül attól, hogy kriptopénzt vagy más fizetési módot választasz, egy kriptotárcát mindenképpen létre kell hoznod.

Mi ehhez a MetaMaskot ajánljuk. A MetaMask pillanatok alatt telepíthető, a használata egyszerű, és a legtöbb előértékesítés elfogadja. Nincs más dolgod, csak ellátogatni a weboldalra, letölteni, telepíteni majd megcsinálni a regisztrációt.

Amennyiben úgy döntesz, hogy valamelyik támogatott kriptot szeretnéd használni, el kell látogatnod egy megbízható kriptotőzsdére (pl. Binance vagy eToro) és vásárolni valamelyik tokenből.

Ha ezzel megvagy, csak importáld a megvásárolt érméket a tárcádba, majd látogass el a C+Charge weboldalára.

Itt kattints a „Connect Wallet” vagy „Pénztárca csatlakoztatása” gombra, add meg, hogy mennyi CCHG-t szeretnél vásárolni, ellenőrizd az adatokat, és kattints a vásárlás gombra.

Ezt követően majd csak annyi dolgod lesz, hogy a március 31-i listázáskor ismét ellátogatsz a C+Charge weboldalára és rákattintasz a „Claim” vagy „Igénylés” gombra.

Vásárolj még ma CCHG érméket a C+Charge magyar nyelven is elérhető weboldalán keresztül!

CCHG token vásárlása

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**