Új rekordokat döntöget az év legjobb ESG kriptoja – érkezik a béta app!

Napjainkban a legjobb befektetések azok, amik képesek úgy megoldani hétköznapi problémákat, hogy közben teljes mértékben környezetbarát módon üzemelnek. Az ilyen projektekkel kapcsolatban biztosak lehetünk abban, hogy fennmaradásuk hosszú távú lesz, hiszen megfelelnek a legtöbb vásárlói és befektetői igénynek.

A C+Charge, illetve a natív BEP-20 tokenje, a CCHG pontosan ilyen. Ezért is lehet az, hogy az elmúlt időszakban a befektetők tömegei jelentek meg, és kapkodták el pillanatok alatt a kedvezményes áron elérhető CCHG érméket.

Írásunkban megvizsgáljuk, hogy miért lehet érdemes befektetni az ESG-szektorba, miért lehet C+Charge az év egyik legjobb kriptoja, és végezetül a vásárlás menetét is röviden ismertetjük.

Ha te is szeretnél egy jövedelmező és izgalmas zöld projekthez csatlakozni, akkor ez az írás neked szól!

Mit takar az ESG?

Az ESG-befektetések egyre inkább a hétköznapok részét képezik, ami egyáltalán nem meglepő. Ahogy a globális felmelegedés egyre komolyabb problémát jelent a teljes emberiség számára, úgy válnak egyre fontosabbá a környezetbarát és társadalmi kérdésekre választ adó befektetések.

Az ESG egy angol mozaikszó, ami az Environmental, Social és a Governance szavak kezdőbetűiből tevődik össze. Lényegében az ESG egy olyan keretrendszer, ami a tőkepiac számára egy objektív mércét állít fel annak érdekében, hogy a környezeti, társadalmi, és vezetési döntéshozatalt egyszerűen lehessen megítélni. Máshogy fogalmazva, egy projektről könnyen meg lehet állapítani, hogy mennyire felel meg a korábban felsorolt szempontoknak.

Ez a rendszer, illetve a pontozás azért fontos, mert használatával egy cég hihetetlenül komplex működését egyszerűen lehet értelmezni. Egyre gyakoribb jelenség, hogy pénzügyi szakemberek ESG-pontszám alapján hoznak meg befektetési döntéseket: egy környezetbarát projekt sokszor értékesebb tud lenni, mint egy magas profittal és egyúttal magas ökológiai lábnyommal járó befektetés.

CCharge bitmart listazas

Az ESG-szektorban rejlő lehetőségeket jól példázza a J.P. Morgan által készített jelentés. Ebből kiderül, hogy a szektor mérete 2021 és 2022 között 500 milliárd dollárral emelkedett, és várhatóan az elkövetkező években ez a folyamat tovább fog gyorsulni.

A MarketsandMakets által 2022 végén készített jelentésből némi rálátásunk is lehet arra, hogy pontosan mekkora mértékű lehet ez a növekedés. Minden jel szerint a teljes szektor várható éves növekedése (CAGR) 2027-ig 15.9% lesz.

Amennyiben pedig az ESG-t és a blokklánc-technológiát összekapcsoljuk, egészen páratlan projektet kapunk. Egy alacsony összegért fenntartható, decentralizált, környezetbarát befektetést, aminek a megtérülése viszont egészen döbbenetes szinteket érhet el. Vagyis megkapjuk a C+Charge-ot!

CCHG token vásárlása

Súlyos problémák az EV-szektorban

Az EV-k, vagyis elektromos járművek népszerűsége kétségtelenül növekszik, amiben semmi meglepő nincs. A folyamat akkora lendületet kapott, hogy az Európai Unióban 2035-től már kizárólag környezetbarát járműveket lehet vásárolni.

Ezzel kapcsolatban azonban egy súlyos, és egyre égetőbb probléma, hogy az EV-khez tartozó logisztika továbbra is megoldandó kérdés marad. Az egyre nagyobb mértékben megjelenő elektromos járművek számára nem lehet elegendő töltőállomást találni, ráadásul a töltőállomások egy országon belül is jelentősen eltérhetnek egymástól.

Ebből kifolyólag pedig az állomásnál a várakozási idő is sokszor ismeretlen, és a töltés várható árát sem lehet előre tudni.

Mindenkinek érdeke, hogy egy egyszerűen használható, transzparens és gyors rendszer jöjjön létre. Ryan Fishoff (Vezérigazgató – American Wealth Mining Corporation) ezt a problémát ismerte fel, és ezért hozta létre a C+Charge-ot.

A projekt jelenleg az előértékesítési fázisa végéhez közelít, így akik csatlakozni szeretnének, azok jobban teszik, ha minél hamarabb beszereznek a zöld CCHG érmékből.

Mi a C+Charge?

Lényegében a C+Charge egy blokklánc-technológiát használó fizetési rendszer és EV-töltő hálózat. A natív CCHG érmék segítségével minden tranzakció egyszerűen, a mobileszközünk segítségével másodpercek alatt végrehajtható lesz.

A C+Charge fejlesztői elsősorban meglévő töltőállomásokkal készülnek leszerződni, hogy az elérhető fizetési módok között a CCHG is szerepeljen. Ezzel kapcsolatban már most komoly sikereket tudott a csapat elérni, így a törökországi Perfect Solutions Turkey állomásainak egy részénél már biztosan lehet majd fizetni CCHG-vel.

C+charge app

A C+Charge elterjedése kölcsönösen hasznos lehet a felhasználóknak és a töltőállomás üzemeltetőinek is. Míg a felhasználók egyszerűen és kényelmesen tudják majd végrehajtani a fizetéseket, addig az üzemeltető számára lecsökken a töltőállomás üzemeltetési díja. Utóbbi azért lesz lehetséges, mert nem lesz szükség költséges kártyaolvasó terminálok telepítésére.

Ez azonban még kevés lenne ahhoz, hogy a C+Charge az egyik legjobb ESG-befektetés legyen. Éppen ezért, akik a használat mellett döntenek, akár még kereshetnek is. Minden töltés után karbonkreditekhez lehet majd jutni, GNT, vagyis Goddess Nature Token formájában, hála a Flowcarbon és a C+Charge közötti partneri kapcsolatnak.

Az így megszerzett karbonkrediteket pedig akár el is lehet adni, vagyis az EV-töltések után egyszerűen lehet profithoz jutni. Mindezt, és még számtalan mást egyszerűen, egyetlen alkalmazáson keresztül végre is lehet hajtani.

CCHG token vásárlása

Érkezik az alkalmazás béta verziója!

Ha szeretnéd te is első kézből megtapasztalni, hogy milyen a C+Charge rendszere akkor most könnyedén megteheted, mivel a platform alkalmazása tesztverzióba lépett.

A használathoz látogass el a https://app.c-charge.io/ oldalra mobilról vagy pc-ről, majd csináld végig a regisztrációt. Ezt követően pedig máris láthatod a C+Charge korai felületét, több izgalmas, elérhető funkcióval.

Jelenleg az alkalmazás funkciói korlátozottan érhetők el, ennek ellenére így is használhatod a töltőállomás-keresőt, megnézheted a platform piacterét, illetve böngészhetsz a március 10-től elérhető jutalmak között.

Sőt, az első 200 regisztráló, akik összekötik a kriptotárcájukat az oldallal most egy véletlenszerűen meghatározott mennyiségű tokent is kaphatnak. Egy szerencsés felhasználó pedig 300 dollár értékben juthat majd hozzá a CCHG érmékhez!

Ahogy az a projekt magyar nyelvű weboldalán is olvasható, az olyan funkciók, mint a karbonkredit számláló, vagy a várakozási idő, az elkövetkezendő hónapok során válik majd elérhetővé.

Aki kimarad, lemarad

A CCHG érméket az előértékesítés során 8 különböző szakaszban lehet megvásárolni. Ezek a szakaszok hetente követik egymást, és a következő – vagyis a 6. szakasz – március 15-én veszi majd kezdetét.

Ekkor a tokenek ára 0.019 dollárra fog emelkedni, ami azonban még így is jelentősen elmarad a listázáskor meghirdetett 0.0235 dollártól. Ennek ellenére még a listázás előtt is érdemes lehet vásárolni, mivel több szakértő véleménye is megegyezik azzal kapcsolatban, hogy az érmék várható ára a tőzsdére kerülést követően akár ennek az összegnek a tízszeresét is elérhetik.

ccharge- solidproof auditja

A csatlakozáshoz egyszerű dolgod van, mivel a BNB és USDT kriptok mellett már ETH-t is használhatsz. Ehhez nincs más dolgod, csak csatlakoztatni a kriptotárcádat az oldal előértékesítéséhez, majd rákattintani a vásárlás gombra.

Amennyiben nem rendelkezel kriptotárcával, látogass el a MetaMask weboldalára, töltsd le az alkalmazást, telepítsd, majd végezd el a regisztrációt. Ezt követően vásárolj egy megbízható kriptotőzsdén (pl. eToro vagy Binance) a három elfogadott kripto valamelyikéből és a C+Charge honlapján keresztül végezd el a vásárlást.

Az érmék március 31-én válnak majd elérhetővé a népszerű BitMart tőzsdén.

Az előértékesítés során már több mint 2.6 millió dollár gyűlt össze, így akik csatlakozni szeretnének, azoknak nincs elvesztegetni való idejük.

Vásárolj CCHG tokeneket, amíg nem késő, és járulj hozzá egy zöldebb jövőhöz!

CCHG token vásárlása

Ezt is olvasd el:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**