Partnerségre lépett a Kraken az Atlético de Madrid labdarúgó csapatával

A Kraken hivatalos közleményében ismerte el, hogy az Atlético de Madrid labdarúgó klubjával lépett partnerségre, amelynek értelmében a kriptotőzsde lesz a csapat kriptó és Web3 partnere.

„Alig várjuk, hogy kihasználhassuk erősségeinket a globális innováció és a szurkolók elköteleződésének előmozdítása érdekében. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen kiváló futballklub partnereként dolgozhatunk, amely ugyanúgy felismeri, hogy a sikerhez vezető út a működésük apró részleteire való összpontosításban rejlik. Közel 13 évünkbe telt, hogy az egyik legmegbízhatóbb kriptoplatformmá váljunk, és alig várjuk, hogy az Atlético de Madriddal együttműködve minél több emberrel ismertessük meg a kriptóban rejlő valódi lehetőségeket és értéket”olvasható a Kraken partnerségéről szóló hivatalos közleményében.

A bejelentés szerint ezzel a sport és a Web3 világát szeretnék közelíteni egymáshoz, hogy a spanyol futballszurkolók és kriptorajongók több lehetőséghez jussanak a kriptovaluták világában.

„A Kraken és az Atlético de Madrid hisz abban, hogy a kriptó és a futball egyaránt képes az emberek életét megreformálni” – mondta Mayur Gupta, a Kraken marketingigazgatója.

A megállapodás értelmében a következő szezontól a Kraken logója lesz látható a játékosok mezeinek ingujjain.

„Az egyik legkorábbi és legmegbízhatóbb kriptoplatformként a Kraken elkötelezett a kriptó tudatosságának, oktatásának és megértésének globális előmozdítása mellett. Hasonlóan a Williams Racing Formula 1-es csapatával már megvalósított szurkolói és ügyfélélményeinkhez, az Atlético de Madrid globális szurkolói bázisa is láthatja majd az olyan vonzó kezdeményezéseket, mint a Web3-projektek és a közösségi programok” – írja a kriptotőzsde.