Cardano (ADA) stakelést vezetett be a Kraken tőzsde

Még kedden jött a bejelentés, hogy a Magyarországon is népszerű Kraken tőzsde bevezeti a cardano (ADA) token stakelési opciót a platformján.

A hírre jól reagált az ADA ugyanis a május negyedikei bejelentés óta 1.2 dollárról új mindenkori csúcsot döntve mára 1.68 dollárig erősödött az árfolyama.

A regisztrált Kraken felhasználók a Kraken Staking Wallet menüponton belül találják az ADA stake opciót. A Kraken közleménye szerint 4%-6% hozamot tudnak a zárolt tokenjeik után kapni az ADA tulajdonosok.

A kiutalást hetente lehet kérni és elérhető mind a három típusú regisztrált ügyfelük számára, legyen szó Starter, Intermediate és Pro fiókról.

A Cardano egyike a legimpozánsabb proof-of-stake tokeneknek a piacon, a blokklánc platformján a fejlesztők az Ethereumhoz hasonlóan okos szerződéseket és decentralizált alkalmazásokat futtathatnak.

A stakelés segítségével a befektetők biztonságosabbá teszik a Cardano hálózatát, illetve egyben szavazati jogot is biztosít a hálózati fejlesztéseket érintő döntésekbe.

A Krakenen összesen hét stakelhető token érhető el, a legismertebbek az Ethereum 2.0, a DOT és a Flow.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.