Kripto kereskedők szerint ez a 3 érme 15x megtérülést is hozhat

A Bitcoin berobbanása óta a kriptoszektor alapvető változáson ment keresztül. Míg az első kriptopénzek esetében alig beszélhettünk felhasználási módokról, addig jelenleg a legjobb új projektek létező, hétköznapi problémákra kínálnak megoldást a blokklánc-technológia használatával.

2022-ben több olyan új tokent is láthattunk, melyek rövid idő alatt képesek voltak a kriptotél ellenére is megtízszerezni, vagy akár meghússzorozni az értéküket.

A legtöbb elemző osztja azt a véleményt, hogy minél innovatívabb egy új projekt, annál nagyobb eséllyel juthatnak a korai befektetők jelentős haszonhoz. Írásunkban három különböző, előértékesítési szakaszában járó projektet is bemutatunk, melyek mindegyike előtt hatalmas jövő áll.

Ha szeretnéd megismerni 2023 legjobb előértékesítéseit és a listázást követően jelentős haszonra szert tenni, akkor ez a cikk neked szól!

Fight Out (FGHT) – Következő generációs M2E ökoszisztéma

Azok, akik szeretnének csatlakozni a Fight Out előértékesítéséhez jobban teszik, ha sietnek, mivel az ERC-20 FGHT érmék villámgyorsan fogynak.

Bár az előértékesítés december végén indult, a fejlesztőknek mostanra 4.6 millió dollár értékben sikerült eladni a tokenekből.

Az elsöprő siker nem véletlen. A Fight Out fejlesztői ugyanis egy olyan ökoszisztémát dolgoztak ki, ami könnyen lehet, hogy hamarosan forradalmasítani fogja a teljes move to earn szektort. Ez elsősorban azért lesz lehetséges, mert szemben az olyan unalmas és monoton projektekkel, mint amilyen a STEPN is, a Fight Out egy teljes fitneszélményt biztosít az előfizetőknek.

Akik bizalmat szavaznak a projektnek, azok egyszerre tudnak majd hozzáférni számtalan élő és előre felvett, profi edzők által készített edzéshez, továbbá egy teljes edzőteremlánchoz. A platform tartalmai között megtalálhatók leszek jóga, MMA, ökölvívás, HiiT és erőnléti, illetve izomnövelő edzések egyaránt.

Ezen kívül a Fight Out a Web3-ban is hódítani fog, hála a kidolgozott metaverzum világának. Ebben a felhasználók változatos versenyeken és kihívásokon tudnak majd részt venni, amiért valós jutalmakban részesülhetnek majd.

Minden végrehajtott edzés, teljesített verseny vagy kihívást követően az ökoszisztéma belső fizetőeszköze, a REPS kerül kiosztásra. A REPS segítségével a tagok a platform piacterén keresztül vásárolhatnak különböző digitális, illetve valós ajándékokat. Hozzá lehet jutni például NFT-kozmetikumokhoz, felszerelésekhez, de akár időpontot is foglalhatunk valamelyik személyi edzőnél.

A Fight Out több mint egy fitneszalkalmazás

Az izgalmas move to earn projekt nem kizárólag profi edzőket győzött meg. Több elitsportoló is úgy döntött, csatlakozik a Fight Out sportnagyköveti programjához. A világbajnok ökölvívó Savannah Marshall, Amanda Ribas és Taila Santos profi MMA harcosok, illetve a népszerű fitnesz influenszer Tremayne Dortch már a csapat tagja.

Segítségükkel a platformon elérhető lesz számos exkluzív tartalom, melyekből elleshető a profik minden mozdulata, étrendje és a legapróbb trükkök egyaránt.

fightout mobil app edzesprogramok

Ez azonban még nem minden. Azt követően, hogy 2023 közepén megjelenik a Fight Out alkalmazás, a csapat úgy tervezi, hogy év végére az első saját edzőtermüket is átadhatják majd. Ezekben nem csupán magasabb REPS pontokért lehet edzeni. A Tagok találkozhatnak majd kedvenc sportnagykövetükkel, igénybe vehetik a közösségi tereket és vásárolhatnak az edzőterem egészségbárjában is.

Ha te sem szeretnéd kihagyni ezt az izgalmas projektet, csatlakozz még ma az előértékesítéshez!

FGHT token vásárlása

C+Charge (CCHG) – Keress EV töltéssel karbonkrediteket

Bátran ki lehet jelenteni, hogy azok a projektek, amiknek sikerül egy hétköznapi probléma megoldást találni, sikerre vannak ítélve. Ilyen a C+Charge is.

A fejlesztők a blokklánc-technológia segítségével forradalmasítani szeretnék az elektromos járművek töltését. Ezzel nem kizárólag az EV-k elterjedéséhez fognak hozzájárulni, hanem egyúttal a globális felmelegedés ütemének lassításához is.

Röviden összefoglalva, a C+Charge egy fizetési- és EV-töltőállomás hálózat lesz, aminek segítségével a felhasználók egyszerűen tudják majd tölteni elektromos járműveiket.

ccharge fooldal feb21

A C+Charge töltőállomásokon a felhasználó pillanatok alatt, a mobilkészülékük segítségével elvégezhetik a fizetéseket. Ennek köszönhetően nem lesz szükség kártyaolvasó terminálok telepítésére, ami nagyban csökkenteni fogja a töltőállomások fenntartási költségét.

Az egyik legizgalmasabb része azonban a C+Charge ökoszisztémának a karbonkreditek innovatív felhasználása lesz. Miután elvégeztük a fizetést a C+Charge állomáson, a számlánkra karbonkreditek kerülnek jóváírásra Goddess Nature Token (GNT) formájában, hála a Carbonflow csapatának.

Az ökoszisztéma mobilalkalmazása használatával egyszerűen tudjuk majd ellenőrizni, hol található a legközelebbi töltőállomás, mennyi a várakozási idő, és mennyibe fog kerülni járművünk töltése.

A fizetési rendszeren túl a fejlesztők úgy tervezik, hogy saját töltőállomásokat is telepíteni fognak. Mivel ezekhez megújuló energiaforrásokat fognak használni, ezért lehetséges lesz olyan helyeken is az EV-k töltése, ahol korábban energiahálózat hiányában lehetetlennek tűnt. Ennek érdekében a csapat a legnagyobb napelemgyártó cégekkel folytat tárgyalásokat, így akár már idén találkozhatunk az első C+Charge állomásokkal.

Hála a BEP-20 CCHG érméknek, a C+Charge rendszere rendkívül könnyen skálázható lesz, ami lehetővé teszi egy globális töltőállomás-hálózat létrehozását is. Ha ehhez hozzáadjuk még a karbonkrediteket, egy egészen korszakalkotó projektet láthatunk.

c+charge eletromos autotoltes kriptoval

Jelenleg egy CCHG érmét 0.017 USDT-ért cserébe lehet megvásárolni, azonban néhány napon belül emelkedni fog a zöld kripto ára.

Mivel korunk legnagyobb kihívására kínál alternatív megoldást a C+Charge csapata, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a CCHG érmék sokáig életünk szerves részét fogják képezni.

Látogass el a C+Charge magyar nyelvű honlapjára, még ma!

RobotEra (TARO) – A legjobb kreatív P2E VR/AR játék

A RobotEra elsősorban azoknak a befektetőknek lehet ideális választás, akik nem meggazdagodni szeretnének egy play to earn játékkal, hanem jól érezni magukat.

Ezt a projekt fejlesztői egy izgalmas történettel, kreatív játékmenettel és barátságos robotokkal szeretnék elérni.

A Taro bolygón hatalmas háború dúl, ami mindkét résztvevő felet teljesen felemészti. Amikor minden veszni látszik, tudósok egy kicsiny csoportja létrehoz egy emberi tudattal rendelkező robotcsoportot. A teljes pusztulást csak ez az apró csoport éli túl, akik célul tűzik ki, hogy újjáépítik egykori otthonukat. Itt kezdjük a kalandokat.

robotera eloertekesites feb23

Különböző funkcióval rendelkező kontinenseken bányászhatunk értékes nyersanyagokat, hozhatunk létre saját épületeket, vagy akár üzemeltethetünk egy teljes, működő gazdaságot is. A játékosoknak lehetőségük lesz saját kontinensekhez is hozzájutni, melyeket akár bérbe is lehet adni profitért cserébe.

A kontinenseket összeköti a Központi Város. Ebben a felhasználók barátkozhatnak egymással, közösen elvállalhatnak küldetéseket, és részt vehetnek változatosan közösségi eseményeken.

Profithoz elsősorban bányászattal, illetve különböző általunk előállított NFT-tárgyak eladásával lehet majd hozzájutni.

Közel egymillió dollár összegyűjtését követően a RobotEra előértékesítése jelenleg az első szakaszánál tart. A mostani szakaszban a natív ERC-20 Taro érmék ára csupán 0.02 USDT, azonban az előértékesítés végére ez az ár jelentősen emelkedni fog.

Ha te azok közé tartozol, akik könnyed szórakozást, izgalmas kalandokat és új barátokat keresnej, akkor a RobotEra-t imádni fogod.

Tudj meg többet a játék izgalmas történetéről, még ma!

További cikkek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**