Hogyan használj kriptovalutát kaszinójátékokhoz?

A blokklánc-technológia térhódításának egyik ékes bizonyítéka, hogy az élet egyre több területén felbukkannak a kriptopénzek. Ennek megfelelőlen az online kaszinók körében is egyre nagyobb arányba számít elfogadottnak a kripto a be- és kifizetések során.

Ez egyáltalán nem meglepő, mivel a blokklánc-technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó és a szolgáltató között létesülő tranzakció azonnali legyen, ráadásul harmadik fél bevonására sincs szükség.

Tehát ha kriptotárcánkból befizetünk az online kaszinónál vezetett számlánkra, az a bankszámlakivonaton nem fog megjelenni, és a tranzakció is azonnal teljesül. Ami talán még ennél is fontosabb, hogy nyereményünk kiutalása során sincs semmilyen várakozási idő, míg a hagyományos kiutalások megérkezésére gyakran 3-5 munkanapot is várni kell.

Ennek ellenére viszont a kriptopénzek használatától sokan ódzkodnak, elsősorban bonyolultságuk miatt.

Hála a technika fejlődésének, mára sokkal egyszerűbben bele lehet vágni a kriptopénzek használatába, mint korábban. Írásunkban részletesen ismertetjük, milyen lépéseket kell tenned ahhoz, hogy használni tudd a kriptokaszinókat.

Kriptovaluta használata a kriptokaszinókban

Az alábbi listában, röviden pontokba szedtük, hogy mik azok a lépések, amiket követned kell a játék megkezdéséhez.

Ezt követően pedig minden egyes lépést részletekbe menően be is mutatunk.

  1. Kriptotárca regisztrálása
  2. Kriptopénzt vásárlása
  3. Kriptopénz kiutalása
  4. Kriptokaszinó választása
  5. Nyeremény kiutalása

Játssz a Lucky Blockon

Regisztrálj egy kriptotárcát

Vitathatatlanul az egyik legfontosabb lépés, hogy rendelkezz egy kriptotárcával. Ez lényegében egy olyan digitális pénztárca, aminek segítségével biztonságosan tudod tárolni a birtokodban lévő kriptopénzeket.

Mi a MetaMaskot ajánljuk, mivel széles körben elfogadott, könnyű a használata, és a regisztráció csak néhány percet vesz igénybe.

metamask regisztráció

Látogass el a MetaMask weboldalra, majd kattints a jobb felső sarokban látható ’Download’ gombra. Ezt követően az operációs rendszernek megfelelő file le fog töltődni, amit utána telepítened kell.

Ezt követően regisztrálni kell a tárcádat. Adj meg egy jelszót, majd írd le a 12 szóból álló karakterláncot. Utóbbi nagyon fontos, mert kizárólag ezzel tudsz hozzáférni a tárcádhoz.

Amennyiben elfelejted/elveszíted a belépési kódodat, abban az esetben nincs rá mód, hogy hozzáférj a tárcádban tárolt kriptohoz.

Vásárolj kriptopénzt

Hasonlóan az első lépéshez, ez sem igényel kifejezetten sok időt.

Válassz ki egy megbízható kriptotőzsdét, majd regisztrálj. Írásunkban mi a Binance-et ajánljuk, mivel a regisztráció pillanatok alatt végrehajtható és az oldal kezelése is egyszerű.

Utalj pénzt a frissen létrehozott profilodra, majd keress rá a Bitcoinra. Kattints a ’Buy BTC’ gombra, és add meg, hogy mennyit szeretnél vásárolni a népszerű kriptoból.

Utald ki a kriptot a tárcádba

Ezen a ponton már rendelkezel egy kriptotárcával, illetve kriptoval. Nincs más dolgod, csak eljuttatni egyiket a másikhoz.

Ehhez azt kell tenned, hogy a MetaMask tárcádban az ’Account 1’ alatt kimásolod a ’Bitcoin deposit address’-t. Binance-szen keresd meg e ’Request withdraw’ gombot, és illeszd be a Binance-ről kimásolt címet.

Ellenőrizd, hogy minden adat helyes-e, és amennyiben igen véglegesítsd a tranzakciót. Ezt követően néhány percen belül már a MetaMask tárcádban is van a Bitcoin.

Játssz a Lucky Blockon

Válaszd ki a megfelelő kriptokaszinót

A megfelelő kriptokaszinó kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen a felhozatal hatalmas.

Ennek ellenére viszont vannak olyan szempontok, ami alapján könnyebben lehet döntéseket hozni.

Elérhető játékok

Minél nagyobb mennyiségű, és minél változatosabb játékok érhető el, annál nagyobb annak is az esélye, hogy megtalálod a számodra ideális időtöltést. Nézd meg, mennyi élő asztal van, mekkora a modern 3D-s játékok száma és milyen fajta nyerőgépeket lehet találni az oldalon.

online casino

Bónuszok

A legtöbb kriptokaszinó rendelkezik valamilyen bónuszrendszerrel. Ezek a legtöbb esetben üdvözlő bónusz, befizetési bónusz, ingyenes pörgetések és VIP tagságban nyilvánulnak meg.

Érdemes minden esetben alaposan elolvasni a felhasználási feltételeket, mivel ezekben pontosan le van írva, hogy milyen feltételei vannak a bónuszoknak.

Ügyfélszolgálat

Rettenetesen frusztráló, ha valamilyen problémába ütközöl, vagy csak kérdésed van, és nincs kihez fordulnod.

Ennek elkerülése végett mindig nézd meg, hogy milyen az ügyfélszolgálat, mikor érhetők el és milyen gyorsan tudnak reagálni a megkeresésekre.

Egyéb szolgáltatások

Sok olyan kriptokaszinót lehet találni, amik nem kizárólag kaszinójáték, hanem fogadási felülettel is rendelkeznek.

Ha azok közé tartozol, akik szeretnek fogadásokat kötni, mindenképpen érdemes megvizsgálni, hogy milyen sportágak és esetleg e-sportok érhetők el.

Gyűjtsd be a nyereményed

Minden új oldalnál, amit még nem használtál, érdemes a játékot a minimális befizetéssel kezdeni, majd a nyereményedet egyből ki is utalni a kriptotárcádba. Ezzel a módszerrel megbizonyosodhatsz róla, hogy később, egy nagyobb nyeremény esetén is hozzá fogsz tudni férni a pénzedhez.

A legtöbb esetben a kriptokaszinó felületén van egy ’Withdraw’ vagy ’Kiutalás’ fül, aminél részletesen le van írva az utalás menete.

Játssz a Lucky Blockon

Lucky Block – a legjobb kriptokaszinó

Kutatásunk alapján mi arra jutottunk, hogy a legjobb online kriptokaszinó egyértelműen a Lucky Block.

Az oldal fejlesztői ráadásul azokra is gondoltak, akik nem szeretnének vesződni a kriptotárca létrehozásával, illetve a kripto megvásárlásával.

A pillanatok alatt elvégezhető regisztráció után, ha utalni szeretnél a számlára, azt megteheted a bank- vagy hitelkártya használatával is. Az átutalt összeget az oldal automatikusan Bitcoinra fogja váltani, majd a számládon az egyszerűség kedvéért dollárban fogja mutatni.

Ennek ellenére, ha nem szeretnéd megadni a kártyád adatait a Lucky Block oldalán, az sem probléma. Csak kövesd az általunk ismertetett lépéseket, és néhány percen belül máris ott fognak pihenni a Bitcoinok a kriptotárcádban.

Izgalmas bónuszok

A Lucky Block fejlesztői most fantasztikus bónuszokkal várják az újonnan regisztrálókat. Az első befizetés alkalmával, amennyiben annak összege meghaladja a 20 eurót, de kevesebb mint 10 000 euró, abban az esetben 200% üdvözlő bónusz is jár.

Abban az esetben, ha ez nem lenne elég a bónusz mellé még 50 ingyen pörgetést is fogsz kapni a Wanted Dead or a Wild játékban.

A Lucky Block ezen túl rendelkezik egy VIP programmal, aminek a keretén belül számos izgalmas sporteseményre látogathatsz el, és jelentős mennyiségű tárgyi ajándék is a birtokodba kerülhet.

Hatalmas felhozatal

Az oldalon több ezer kaszinójáték érhető el. Ezek között a hagyományos és élő kártyajátékoktól kezdve egészen a legmodernebb 3D játékokig, bármit megtalálhatsz.

Legyen szó élő pokerről, vagy akár élő Áll az alkuról, a Lucky Blockon meg fogod találni.

Ez azonban még nem minden!

A Lucky Block nem kizárólag kaszinójátékokkal, hanem egy kiterjedt fogadási felülettel is rendelkezik. Itt megtalálható gyakorlatilag az összes sportág minden jelentős, vagy kevésbé ismert eseménye.

Köthetsz fogadásokat Biatlonra, dartsra vagy akár Dota menetekre is.

A regisztráció alig vesz igénybe 1-2 percet, és a minimum befizetés összege, nem haladja meg a 1 dollár.

Ha idáig tartózkodtál az online kriptokaszinóktól, akkor a Lucky Block ideális lehet számodra, mivel a kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát, és az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető, így, ha bármire szükséged van, tudsz kihez fordulni.

Regisztrálj még ma a Lucky Block kaszinó oldalára!