Kriptoforradalom jön – Ez a bikafutás megváltoztatja a Top 20-as listát

Fonots váltás zajlik a kriptovaluták rangsorában, mivel egy új bikafutás veszi kezdetét. Ez a hullám a kriptovaluták hierarchiájának újradefiniálására készül, és a potenciális újoncok a legjobb versenyzők közé pályáznak. A befektetők és a rajongók egyaránt izgatottan várják, hogy mely valuták kerülnek az élre, és melyeket taszítják le a trónról. A várakozás egyre nő: a kripto sztori új fejezete kezdődik.

A BlastUP token várhatóan 1000%-kal emelkedhet az év végére

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciállal rendelkezik arra, hogy a kriptoipar egyik főszereplőjévé váljon. Ez az úttörő Blast-launchpad platform már több mint 12 000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 5 millió dollár gyűlt össze. A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-ot ugorhat.

> Vásárolj BlastUP tokeneket a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni. Ahogy a BlastUP halad előre, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A projekt útiterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és egy közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Pyth Network árelemzése és előrejelzés

A Pyth Network (PYTH) 0,50 és 0,60 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten nem sokat mozgott, körülbelül 4%-kal csökkent. Egy hónapra visszatekintve 32%-ot esett. Az elmúlt 6 hónapban azonban erős 42%-os nyereséget könyvelhetett el. Jelenleg a PYTH közelebb van a 0,44 dolláros támaszszinthez, mint a 0,64 dolláros ellenálláshoz. Mostanában több a  korrekció, ami azt jelzi, hogy az érme a korábbi változások után szusszanásnyi szünetet tarthat. A 45 közeli RSI azt sugallja, hogy sem túladott, sem túlvásárolt. Mivel a mutatók nem mutatnak erős lendületet egyik irányba sem, a PYTH egy darabig a jelenlegi tartományban maradhat.

Az Ondo ármozgása és jövőbeli kilátások

Az Ondo (ONDO) jelenleg 0,75 és 0,91 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 7,14%-kal, az elmúlt hónapban pedig 7,52%-kal emelkedett. Az elmúlt hat hónapban az ONDO 2664,17%-kal emelkedett. A jelenlegi árfolyamhoz legközelebbi ellenállási szint 0,97 $, egy további szint pedig 1,13 $. Lefelé a támasz 0,64 dollárnál, majd 0,47 dollárnál található. Az árfolyam stabilabb mintázatban mozog, amit a 45,20-as relatív erősség index (RSI) is mutat, ami sem túlvett, sem túladott állapotokra nem utal. A sztochasztikus mutató alacsony, 12,40-es értéken áll, ami az árfolyam emelkedésének lehetőségét jelzi. A jelenlegi lendület tétova, a MACD szintje nulla közelében van. Összességében úgy tűnik, hogy az ONDO korrekciós fázisban van, de az ellenállási szintek felé felfelé irányuló potenciális trenddel.

A Starknet (STRK) ármozgása és előrejelzés

A Starknet érme az utóbbi időben változatos aktivitást mutat. A jelenlegi árfolyam 1,19 és 1,47 dollár között ingadozik. Az elmúlt hónapban körülbelül 30%-os eséssel szembesült, de hat hónap alatt több mint 557%-kal emelkedett. Az érme némi eladási nyomást mutat, az RSI értéke 50 alatt van. A legközelebbi támaszszint 1,01 dollárnál van. Ha ez alá esik, a következő támasz elég messze van, 0,73 dollárnál, ami egy lehetséges nagy esésre utal, ha a jelenlegi támasz nem tart ki. Felfelé a következő ellenállás az 1,57 dolláros szintnél található. Az általános mozgás azt sugallja, hogy az árfolyam a hat hónapos nagy emelkedés után korrekciós fázisban van. A 10 és a 100 napos átlagár megegyezik 1,34 dollárnál, ami egy lehetséges konszolidációs fázisra utal.

Összefoglalás

A jelenlegi bikafutás átrendezheti a kriptopiac vezető helyeit. A jövőre összpontosítva az olyan tokenek, mint a PYTH, az ONDO és az STRK ígéretesnek tűnnek, de rövid távú potenciáljuk nem biztos, hogy olyan erős. A mezőnyből kiemelkedik a BlastUP, amely nagy dobásra készül. A BlastUP erőssége az innovatív koncepciójában és a nagyobb Blast ökoszisztémába való integrációjában rejlik. Ennek köszönhetően a BlastUP rendelkezik a legnagyobb növekedési potenciállal ebben az időszakban, így a piac fejlődését figyelők számára figyelemre méltó projektnek számít.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***