Lamborghini Huracánt sorsol ki a bitcoin faucet oldal

A világ legnagyobb bitcoin csap oldala több mint 19 millió havi látogatóval egy friss nyereményakció keretében egy Lamborghini Huracan LP 580-2 luxusautót vagy 200 000 dollár értékű bitcoint sorsol ki a nyertesek között.

A FreeBitco.in honlap közleménye szerint a nyereményakció 180 napig tart és a “szerencsés nyertes egy Lamborghinivel vezethet haza” a visszaszámlálás végén. A részvételhez a regisztrált felhasználóknak egy “aranyjegyet” kell nyerniük azzal, hogy fogadnak a honlap bitcoin tétes játékain.

‘A szerencsés nyertes a visszaszámláló végén egy Lamborghinivel vezet haza!’ – áll a hirdetésben

A jegyek egyben meg is vásárolhatóak 0.00025 bitcoinért (kb. 410 forint kerekítve). A bitcoin csap vagy faucet jelentése, hogy adott időközönként bitcoint oszt szét a felhasználók között. Az ingyen bitcoin nem több mint pár szatosi (a bitcoin legkisebb egysége 1 BTC = 100 000 000 szatosi) így összegyűjteni a 0.00025 BTC-t, ami az aranyjegyhez kell, beletelhet pár napba.

A nyereményakció végén gépi sorsolással kihúzzák a nyertest aki egy Lambóval távozik. A Lamborghini a nemzetközi kriptopénz közösség egyik státuszszimbóluma, mivel a kereskedők gyakran hivatkoznak a sportkocsira, mint a befektetéseik gyümölcsére.

Különösen 2017-ben hallhattunk hasonló kérdéseket a kriptobefektetők szájából.

Egy kis bökkenő a magyarországi játékosok számára, hogy a Lamborghini Huracan csak amerikai lakosoknak lesz ‘ingyen’, a tengerentúli szerencsésnek szállítási és adóvonzattal is számolnia kell. Vagy csak simán választhatja a 200 000 dollár értékű bitcoint.

Korábban már többször is írtunk a Freebitco.in oldalról, ami az egyik legnagyobb és legrégibb bitcoin faucet a piacon. Pár héttel korábban jelentette be, hogy már sportesemények és a Trónok Harca kimenetelét is előre lehet jelezni az oldalon.

Részletes útmutatónkat itt találjátok az oldalról.

Borítókép: Find by Plate

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük