Legendás pénzügyi elemző: A Nyugatnak szüksége van a III. világháborúra

“A Nyugatnak szüksége van a harmadik világháborúra” – figyelmeztetett Martin Armstrong. Az amerikai elemző szerint borzalmas úton haladunk, és az csak egy propaganda szöveg, hogy hamarosan visszatérünk a normális kerékvágásba.

A legendás pénzügyi és geopolitikai elemző, Martin Armstrong úgy véli, hogy az Új Világrend, az úgynevezett Nagy Újraindítás vagy angolul csak Great Reset terv megvalósításához háborúra lesz szüksége a Nyugatnak. Armstrong a USA Watchdognak adott interjújába elmagyarázta: “Amit megpróbálnak most tenni, az a medve szándékos piszkálása… Szinten mindenen növelik a nyomást. A Nyugatnak szüksége van a harmadik világháborúra.”

Armstrong élesen bírálta az európai politikát, amely szerinte totális zsákutca. Az elmúlt években az unió nem tudta a közösség gazdaságát ösztönözni, a kriptósok körében közismert keynesi közgazdaságtan teljesen megbukott. Itt kitért többek között az európai bankokban egyre többször alkalmazott negatív kamatlábakra, illetve az Európát egyre inkább sújtó gazdasági válságra.

Ezután úgy fogalmazott, hogy globális szinten pocsék a kormányzás, aminek köszönhetően úszunk az inflációban. Kijelentette: “Ez az infláció a hiányon alapul. Ezek az idióták a coviddal, a különböző lezárásokkal, végül teljesen tönkretették az ellátási láncokat.”

Az elemző úgy véli, hogy azért indulhatott meg mostanában egyféle felvásárlási láz, mert sokan az ellátási lánc problémái miatt attól tartanak, hogy egyik napról a másikra bizonyos termékek eltűnhetek a boltok polcairól. Számos termék hiányterméknek minősül már, elég csak a műszaki cikkek esetében a mikrochipekre gondolni, vagy éppen a mostanában aranyárban kapható napraforgó étolajra. Armstrong kiemelte azt is, hogy “ha háború lesz Európában, az amerikai dollár kezdetben erősödni fog, nem pedig gyengülni Ez mind szándékos. Itt nincs visszatérés a normális kerékvágásba. Sajnos ez az, ahová tartunk”.

Armstrong azt állította, hogy Európában néhány héten belül nagyon komoly problémák lesznek, és ennek az okozója nem más, mint maga az Európai Unió és a NATO.

A híres elemző kitért az élelmiszerárak növekedésére is, amely szerinte megállíthatatlan. Végezetül Armstrong azt mondta: “Nem térünk vissza a normális kerékvágásba. A rendszer belülről omlik össze, és ez alapvetően olyan lesz, mint az ókori Róma bukása.”

Akit érdekel az egyórás videó, az ide kattintva megtekintheti.