Ezeken a kriptoprojekteken történt a legtöbb fejlesztés az elmúlt hónapban

Egy kriptoelemző cég nemrégiben megosztotta, mely projekteknél volt a legtöbb fejlesztési tevékenység az elmúlt 30 napban.

A Santiment legújabb tweetjében közzétette a 10 kriptoeszköz listáját, amelyet az elmúlt hónapban végzett fejlesztési aktivitásuk alapján állítottak sorrendbe. Ezeket a kriptoeszközöket aszerint rangsorolták, hogy az elmúlt időszakban hány említésre méltó github commitet végeztek rajtuk.

A bejegyzés alapján a Polkadot (DOT), a Kusama (KSM) és a Cardano (ADA) került a legtöbbet fejlesztett protokollok listájának élére. A dobogósok után a Web3 projekt Internet Computer (ICP) következett, mely 399,7 committel végzett a negyedik helyen.

Minél több a fejlesztés, annál hitelesebb a projekt

Az elemző cég korábban azt mondta, hogy a kriptoprojekt köré összpontosuló nagy fejlesztési aktivitás határozottan pozitív jelekre utal. A folyamatos fejlesztések alapján a fejlesztők arra következtetnek, hogy az adott protokollon új funkciók bevezetése készülődik, mely a hálózat sikerességének növekedését eredményezheti. A hálózatokon végbemenő folyamatos tevékenységek egyaránt csökkentik a valószínűségét az olyan feltételezéseknek, miszerint a tárgyalt projekt csak egy scam lenne.

A lista élén álló, hálózatok közötti átjárást biztosító crosschain network, a Polkadot (DOT) a cikk írásakor 6,01 dolláron kereskedik. A KSM, a piaci kapitalizáció alapján csupán 136. helyen álló kriptoeszköz 33,22 dolláron kereskedik, és 0,21%-kal csökkent az elmúlt napban. A harmadik helyet elfoglaló, Ethereum-versenytárs, a Cardano (ADA) jelenlegi árfolyama pedig 0,35 dollár, mely az elmúlt 24 órában 2,65%-kal csökkent.