Legyen ez egy kriptós Valentin-nap! 8 ajándék ötlet, amellyel tuti nem fogsz mellé

Ha meg szeretnéd lepni partneredet Valentin-nap alkalmából, a legjobb választás, ha a megszokott csokik, rózsák, macik, lufik helyett inkább valami személyeset adsz neki. Például kriptót! Persze csak akkor, ha tudod, hogy szíved választottja érdekelt a kriptovaluták világában, esetleg ő maga is befeketető. Cikkünkben bemutatunk 8 ajándék ötletet, mellyel garantáltan mosolyt csalsz kriptokedvelő kedvesed arcára.

Kriptovaluta ajándékkártya

Ó igen, a jól bevált nem tudok mit venni, hát kapsz egy ajándékkártyát. Még ha olyan tárgynak is tűnik, melyre már csak végső elkeseredésedben jut a választás, egy jól eltalált üzletbe szóló vagy ez esetben eszközre költhető ajándékutalvány valóban nagy örömet tud okozni.

Valentin Nap

Virtuális ingatlan

Ha már a való világban nem feltétlen engedhetjük meg magunknak, hogy házakkal dobálózzunk ajándékozáskor, tegyük meg ezt a metaverzumban! Lepd meg párodat egy virtuális ingatlannal, melyet saját tetszése szerint szabhat személyre. A virtuális világ felfedezése pedig határozottan egy jó program lehet kettőtök számára, melyet ráadásul még egy esős időjárás sem tud tönkre tenni.

Valentin-nap

 

NFT

Ha pedig egy különlegesebb ajándéknál döntenél, mely semmivel sem helyettesíthető, nos, van számodra egy tökéletes tippünk. Legyen az műalkotás, óra, cipő, az NFT-k között biztosan találsz egy olyan digitális tokent, mellyel eléred, hogy partnered ugráljon örömébe.

Azok pedig, akik olyasvalakit lepnének meg, akik maguk is gyűjtők, biztosak lehetnek benne, hogy Kedvesük számára nincs is nagyobb ajándék, mint egy újabb darab féltve őrzött kollekciójukba. Ugyanakkor, ha a Te párod még nem rendelkezik egy NFT-vel sem, ezzel legalább még különlegesebbé teszed számára az első darabját.

Valentin-nap

Hardveres tárca

Ugye Te sem szeretnéd, hogy partnered felelősségtelenül tárolja értékes eszközeit? Csakugyan mint egy jó pénztárca, egy biztonságos hardvertárca elengedhetetlen egy igazi kripto-hívő életében. A hardvertárcák a digitális eszközöknek egy extra biztonsági réteget adnak, megvédve a felhasználók kriptopénz-befektetéseit a hackerektől és más kibertámadásoktól.

Valentin-nap

Koncertjegy a metaverzumba

Feltűnhet, hogy valójában nem is akkora eget rengető újdonságok ezek a tippek. Igazából csak a hétköznapi ajándékokat tesszük egy picit érdekesebbé és izgalmasabbá azzal, hogy egy másik univerzumba visszük át őket. Mindenkinek szüksége van olykor egy kis kimozdulásra a való életből, a metaverzum pedig pontosan erre kínál lehetőséget.

Valentin-nap

Kripto témájú ajándéktárgyak

Kedvenc együttest ábrázoló bögrék, kedvenc focicsapatról szóló könyvek, miért ne folytathatnánk a sort kedvenc kriptovaluta ihlette ajándéktárgyakkal? Végül is ki mondta, hogy egy narancssárga B betű nem virít olyan menőn egy pizsama felső hátán mint egy Nirvana logó?

Valentin-nap

Könyv a kriptovalutákról

Mi értékesebbet is ajándékozhatnánk a tudásnál? Egy jó könyv a digitális valutákról, a befektetési módszerekről, esetleg konkrétabb ágazatairól a web3 világnak mindenki polcán elfér. Vagy ha párunk inkább azt a csapatot bővíti, aki egy könyvet kinyitva egyből a képek irányába lapozgat, egy kriptoképregény is tökéletes választás lehet számára.

Valentin-nap

Kriptomozizás

Abban az esetben, ha tárgyi ajándék helyett szívesebben leped meg egy élménnyel kedvesedet, vagy csak egyszerűen túl messze áll tőled a romantika világa, és szerelmetek megünneplése alkalmából inkább töltenél el vele egy nyugodt délutánt pizsamában, popcornt rágcsálva, egy kriptós film megnézése tökéletes választás lehet. Még az is előfordulhat, hogy ez válik majd egy új közös hobbi kezdetévé, vagy ha azzá nem is, de biztosan megtudhattok egy-két új dolgot egymás gondolkodásáról.