Lendületben a 99Bitcoins, megelőzheted vele a bálnákat

A 99Bitcoins új kripto eszközt indított el, amely már 600 ezer dollárt gyűjtött a korai előértékesítési napokban. Ennek az egyedülálló learn-to-earn platformnak az a célja, hogy a felhasználók kriptovalutával kapcsolatos oktatási elkötelezettségét jutalmazza.

A befektetők még mindig az egyik legalacsonyabb áron, 0,00101 dolláron vásárolhatnak a tokenből, de ez az ár az előértékesítés során fokozatosan emelkedni fog majd.

A 99BTC token fogja majd működtetni a projekt új learn-to-earn platformját, amely a kriptopénzek megismeréséért jutalmazza az egyéneket.

A 99Bitcoins a tömeges elfogadásra törekszik a learn-to-earn segítségével

Az ötletes learn-to-earn modell a kriptooktatást ösztönzi, miközben kézzelfogható előnyöket biztosít a 99BTC tulajdonosoknak.

A 99Bitcoins azonban nem pihen a babérjain. A projekt játékossá teszi a learn-to-earn élményt, hogy izgalmat és versenyképességet sugározzon. Gamifikációs törekvései révén a felhasználók interaktív tanulási modulokban, kvízekben és oktatóprogramokban vehetnek részt.

Az ezeken a területeken elért sikerekkel magasabbra kerülhetnek a játékosok a ranglistán, így több 99BTC-t kereshetnek. A felhasználók a platform kihívásaiban való előrehaladással egyre több jutalmat oldanak fel, így egy önmotiváló ciklust kovácsolnak, amely biztosítja a hosszú távú felhasználói megtartást.

99bitcoins a learntoearn jovoje

A tanulási jutalmak mellett a 99BTC-tulajdonosok hozzáférhetnek kereskedési szignálokhoz, VIP csoportokhoz, mentoráláshoz, lekötési jutalmakhoz és persze profitálhatnak a potenciális árfolyam-emelkedésből is.

Konkrétan a 99Bitcoins honlapja azt feltételezi, hogy a Bitcoin felezésének hatása a BTC árfolyam felkeltheti az érdeklődést a Bitcoin iránt, ami még több felhasználót vonzhat a 99Bitcoins platformra és a 99BTC tokenbe.

A 99Bitcoins árpotenciálját növeli, hogy az iparág egyik vezető médiuma, amely különböző médiumokon keresztül kiterjedt közönséggel büszkélkedhet.

A híroldal hatalmas olvasóközönsége mellett a 99Bitcoins YouTube-csatornája 700 ezer feliratkozót számlál, és több mint 2,8 millió e-mail feliratkozóval rendelkezik. A learn-to-earn platformjának megjelenése tovább bővítheti a közönség számát.

A 99Bitcoins pozitív kilátásait a tokenomika is erősíti, amely a közösségi ösztönzőkre és a hosszú távú árstabilitásra összpontosít.

Irány a 99Bitcoins előértékesíte

99BTC tokenomika és közösségi jutalmak

Az előértékesítési weboldal szerint a 99Bitcoins tokenjének teljes készlete 99 milliárd. Ennek 10,5%-a az előértékesítésre van félretéve, lehetővé téve a befektetők számára, hogy a legalacsonyabb áron vegyenek részt.

További 14%-ot visszatartanak a lekötési jutalmakra, ami egyébként már működik, és jelenleg 3700%-os APY-t kínál. Ez a bőkezű hozam azonban az érkezési sorrendben történő kiszolgálás alapján érvényes, és a staking pool növekedésével ez a szám csökkenni fog.

A tokenek 27,5%-a a projekt alapjába kerül, hogy biztosítsa az ökoszisztéma hosszú távú fejlődését. Eközben 17%-ot a közösség jutalmazására, 8%-ot a tőzsdei likviditásra, 23%-ot pedig marketingre szánnak.

99bitcoins tokenomika

Az előértékesítés megünneplésére a 99Bitcoins egy airdrop kampányt indított, amely a nyerteseket Bitcoinnal jutalmazza. A nyereményjáték szerint 99 ezer dollár értékű BTC-t lehet nyerni, és a közösség tagjai 11 módon vehetnek részt a játékban. A feladatok egyszerűek, és olyan dolgokat foglalnak magukban, mint a projekt közösségi médiacsatornáinak követése. A 99Bitcoins előértékesítési weboldalán mindent megtudhatsz az airdropról, és a feladatokról.

A 99BTC jelenlegi előértékesítési ára 0,00101 dollár. Ez azonban a kampány során emelkedni fog, a következő emelésre pár nap múlva lesz, vagy amikor az összbevétel eléri az 1,1 millió dollárt. Ezért a legnagyobb emelkedési potenciált kereső kereskedőknek nem érdemes várniuk.

További információkért kövesd be a 99Bitcoins X oldalát, vagy csatlakozz a Telegramjukhoz, hogy naprakész maradj.

Alternatívaként látogass el a weboldalukra ha többet szeretnél megtudni.

Irány a 99Bitcoins előértékesíte

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**