Utolsó esély: légy része a 13 millió dolláros Bitcoin Minetrix előértékesítésnek

Április 25-én zárul a Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) érméjének már 39 fordulót megélt előértékesítése, amely eddig 13 millió dollárt hozott össze! Na végre!

A Bitcoin Minetrix tokenek ICO-ja április 25-én befejeződik. A befektetőknek két napjuk van, hogy a $BTCMTX érméket 0,0147 dolláros fix áron, majd ezt követően öt napig 0,0148 dolláros fix áron szerezzék be.

A potenciális értéknövekedésnek ezután már csak a csillagos ég szabja meg a határait. Ez “égbe kiáltott” állításnak tűnhet, de ne feledjük, hogy a Bitcoin április 19-20-án esedékes felezése az elemzők szerint erősen bikás piacot fog eredményezni.

Hogyan működik a Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

A BTCMTX érmék Ethereum okosszerződéseket alkalmaznak, hogy a befektetők nagyobb hozamot érjenek el azáltal, hogy könnyebben részt vehetnek a felhőalapú bányászatban. Ez egy olyan mechanizmus, amely a kriptovaluták bányászatához bérelt felhőalapú számítási teljesítményt használ a hardver és a kapcsolódó szoftverek telepítése és közvetlen futtatása nélkül.

Így bárki nagyon kényelmesen Bitcoin-bányásszá válhat. Mindössze annyit kell tenned, hogy megvásárolod és stake-eled a BTCMTX érméidet a weboldalon keresztül. Nincs minimális vételi összeg, és a token kivétele is egyszerű, így a bányászatba való belépés alacsony stakeléssel történik.

A stakelőket a hash teljesítményt képviselő felhőalapú bányászati kreditekkel jutalmazzák. Minél nagyobb a hash-teljesítmény, annál több próbát végezhet a Minetrix Bitcoin felhőalapú bányászati szoftvere a hálózat kriptográfiai rejtvényeinek feltörésére, hogy tranzakció blokkokat érvényesítsen – azaz bányásszon -, és így BTC jutalmakat kapjon.

A platform több BTCMTX-szel jutalmazza a stakelést, ami tovább táplálja a staking-bányászat körforgását, és jövedelmező kettős bevételi forrást generál.

A Bitcoin Minetrix előtt a kripto bányászat erősen centralizált tevékenység volt, amelyet speciális bányászati vállalatok, intézmények végeztek, valamint azok, akiknek volt elég pénzük, helyük és energiájuk a valóban energiaigényes bányászati berendezésekhez.

Kijelenthetjük, hogy a Bitcoin Minetrix visszatér a kriptovilágot alapító, decentralizált etikájához, és elérhetővé teszi mindenki számára a bányászati lehetőségeket.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Bitcoin Minetrix és a Bitcoin felezés

Mire a Bitcoin Minetrix a kripto tőzsdéken is debütál, addigra túl leszünk a a vezető kriptovaluta történetének negyedik felezésén is. Ez a történés a Bitcoin kódjában meghatározott esemény, amikor a bányászati jutalmak a felére csökkennek.

Jelenleg a Bitcoin-bányászok 6,25 BTC-t kapnak minden egyes tranzakciós blokkért, amelyet validálnak és hozzáadnak a blokklánchoz. A felezés után ez a szám 3,125 BTC-re csökken.

Egyes vélemények szerint április 20-a után kevésbé lesz nyereséges a bányászat. Lehet, hogy a jutalmak a felére csökkennek, de a profit ekkor teremtődik meg.

bitcoinminetrix tokenomika

Mivel a bányászok ellenőrzik az új Bitcoinok kibocsátását, az eszköz elérhetősége sokkal szűkösebb lesz a felezés után; a bányászok szó szerint csak fele annyi BTC-t tudnak majd eladni a piacon, mint általában.

Ez az alapvető kereslet-kínálati dinamika okozta a Bitcoin erőteljes emelkedését az előző három feleződés során.

A BTC iránti friss intézményi és lakossági keresletnek köszönhetően pedig, miután januárban 11, az Egyesült Államokban engedélyezett Bitcoin tőzsdén kereskedett alapot (ETF) indítottak, a Bitcoin iránti kereslet még soha nem volt ilyen magas.

Összefoglalva tehát, az érdeklődő befektetőknek már csak hét napjuk van arra, hogy Bitcoin Minetrixet vásároljanak, és így sokkal felkészültebben várhatják a felezés utáni ralit.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ezek is érdekelnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**