Bankkártyával jön a Binance tőzsde

A kriptotőzsde bemutatta legújabb üdvöskéjét, a Binance Card-ot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutát töltsenek rá és azokkal vásároljanak 40+ millió Visa kereskedőnél.

BitBay - keress könnyen kriptovalutákat a BitBay referral programjával - akár 80% visszatérítés!

Google Pay folyószámla, Facebook Pay pénzutalási szolgáltatás, Apple Card hitelkártya. A világ legnagyobb cégei sorra jelentik be legújabb pénzügyi szolgáltatásaikat, hogy minél több felhasználót vonzzanak magukhoz. A pénzügyi szektor átalakulóban van, ezért mindenki szeretné kivenni belőle a maga részét. Nincs ezzel másként a Binance, a kereskedési volumenben és felhasználószámban vezető kriptotőzsde sem, ami most bemutatta legújabb bankkártyáját, a Binance Card-ot.

A csütörtökön közzétett információk szerint a kriptovaluta tőzsde bankkártyája lehetővé teszi majd az ügyfelek számára, hogy kriptovalutát töltsenek rá és azokkal fizessenek a Visa elfogadóhelyeken, illetve az online kereskedőknél.

CZ szerint a kártya a kriptovaluták globális elfogadását segíti elő

“A kriptovalutával való fizetés továbbra is az egyik legnagyobb kihívás a hasznosság és az elfogadás elősegítésében”, jelentette ki a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao (CZ) a sajtóközleményben. “Úgy gondoljuk, hogy a Binance kártya jelentős lépést tesz a kriptovaluták szélesebb körben történő használata és globális elfogadás felé.”

A felhasználóknak először bitcoint (BTC) vagy binance coint (BNB) kell a Binance alkalmazáson keresztül a számlájukra tölteniük. Az applikáción lehet majd megtekinteni a végrehajtott tranzakciókat, illetve itt tudnak a kliensek pénzt kivenni vagy az ügyfélszolgálat segítségét kérni. Ezután a Binance számlájukról a pénzt a kártyára kell átutalni. A kiskereskedők a helyi valutában kapják majd meg az eladott termékeikért az ellenértéket, a Binance felhasználóktól viszont a helyi valutával egyenértékű kriptovalutát vonják le. A kártya jelenleg csak virtuálisan áll rendelkezésre, de hamarosan elkészül a fizikai változat.

A Binance azt nyilatkozta, hogy a kártya bétaverziója először csak Malajziában és Vietnámban fog megjelenni, de azt tervezi, hogy más országokra is kibővíti és további kriptovaluták feltöltését teszi lehetővé.

Úgy látjuk, hogy a Binance Card-dal még hasznosabbá válik a kriptovaluta”, mondta Josin Goodbody, a Binance fejlesztési igazgatója. “A felhasználók elfelejthetik a havi vagy éves kártyadíjakat és még ebben az évben egyedülálló szolgáltatásokra számíthatnak.”

A Binance azon dolgozik, hogy szolgáltatásainak körét folyamatosan bővítse. A társaság nemrég kötött együttműködési megállapodást a Brave böngészővel, így már könnyedén lehet kriptovalutát vásárolni illetve eladni közvetlenül a böngészőből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.