Lightning Bitcoin utalásokat vezet be az OKCoin

A Bitcoin Magazine cikke szerint az OKCoin tőzsde a gyorsabb és olcsóbb bitcoin utalások érdekében integrálja a Lightning hálózatot. Az integrálás 2-3 hetet fog igénybe venni.

Az OKCoin állítása szerint ezzel a BTC utalások tranzakciós költsége ~10 dollárról 1 centre zuhan és a letét beérkezés konfirmálása is 10 – 60 percről másodpercekre csökken.

“A Lightning hálózat, ahogy a Bitcoin is, csomópontok hálózatát és elfogadottságot igényel ahhoz, hogy a kapacitásához mérten a legjobban működjön,” magyarázta Hong Fang, az OKCoin CEO-ja. “A technológiai elemzésünkben felmértük a csomópontok erejét és minőségét és arra jutottunk, hogy a hálózat elegendően erős ahhoz, hogy mint magas volumenű kiutalással és letételhelyezéssel büszkélkedő tőzsde nyissunk irányába.”

Kapcsolódó: Végre egy Bitcoin Lightning tárca, ami működik: bemutatkozik a Phoenix

Az OKCoin egyben így kívánja támogatni a Bitcoin körüli fejlesztéseket.

“2013 óta működő bitcoin váltó vagyunk és mialatt érdeklődve szemléljük a DeFi-ket és más eszközöket, de attól még tisztában vagyunk vele , hogy a teljes iparág alapját a bitcoin adja,” áll a forrásban. “A Bitcoin hálózatán gyakran feltorlódnak a tranzakciók és magasak az utalási díjak, ez különösen igaz egy bikapiacon. Ezzel kiiktathatjuk a problémát és egyben a Bitcoin mikrotranzakciók elterjedését is segítjük a kereskedelemben.”

Egy másik fontos előnye a Lightning használatának, hogy a nem-hálózati bitcoin utalások magasabb fokú anonimitást biztosítanak a használóiknak.

“Reméljük, hogy a blokklánc vállalatok követik a példánkat és a bitcoin utalások felgyorsításával segítik a szektor felemelkedését,” tette hozzá Fang.

Az OKCoin egyike a legrégibb nemzetközi váltóknak, a 24 órás kereskedési volumene 71.69 millió USD volt és a fő kereskedési párjai BTC/USD, ETH/USD és USDT/USD.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük