32,5 millió dollárt gyűjtött az első londoni tőzsdén jegyzett kripto vállalat


Korábban már írtunk az Argo Mining (ticker: ARB) kripto vállalatról. A bányász csomagokat értékesítő cég 32,5$ millió dollárnyi forráshoz jutott az LSE-n (London Stock Exchange-n) történt részvénykibocsátás után. 

Az Egyesült Királyságban tevékenykedő bányász vállalkozás a tervezettnél 6,5$ millió dollárnál több forráshoz jutott.

Az Argo 156 millió részvényt listázott a tőzsdén, ami a teljes részvényállomány 53,2%-a, áll az LSE közleményben. Egy részvény ára 16 penny ami a cég teljes piaci értékét 47 millió fontra (kb. 61,2 millió dollár) teszi.

“Az Argo listázása London legnagyobb tőzsdéjén egy fontos lépés a kripto vállalat fejlődésében és általa erősödik a pozícióink, hogy sikeresen kivitelezzük a hosszú távú stratégiai céljainkat,” jelentette ki Jonathan Bixby Argo vezérigazgató. “Örömmel fogadtuk a befektetők pozitív hozzáállását és hozzájárul, hogy szolgáltatásainkat több joghatóság felségterületén is bevezessük.”

A vállalat még májusban kapott jóváhagyást az Egyesült Királyság Listázási Hatóságától és a kriptobányász előfizetéseit azonnal utána, júniusban vezette be. A honlap alapján, az Argo három csomagot kínál hasherő nagyságonként. Jelenleg csak BTG, ETH, ZEC és ETC-t támogat és minden csomagja elkelt.

Bixby korábban kijelentette, az Argo célja, hogy a “kriptogazdaság Amazon Web Services szolgáltatásává váljon.”

“A kriptopénz bányászat 90%-át az ipari méretekben bányászó elit végzi mivel tőkeigényes vállalkozás,” állítja Bixby. “Nagyon drága megvenni, előre kell fizetni és hardverenként legalább 5 000$ dollárt el kell költeni.”

Eközben több másik bányász kripto vállalat is nyilvános részvény kibocsátást tervez.

Korábban szintén írtunk a kínai Bitmain finanszírozási köréről, amely révén 12 milliárd dollár forráshoz jutott a cég. Két másik bányász hardver gyártó, a szintén kínai Canaan Creative és az Ebang Communication szintén nyilvános részvény kibocsátásra vonatkozó jelentkezést adott be a hong kongi tőzsdére.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!


Earn Free Bitcoin
Earn Free Bitcoin

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.