Már a kripto bálnák is felfedezték a 99Bitcoins előértékesítését

A több mint tíz éve működő 99Bitcoins weboldal már régóta megbízható név a kripto oktatási térben. A projekt várva várt 99Bitcoins Token (99BTC) előértékesítése 2024 április 10-én elstartolt, ami már a kripo bálnákat is magához vonzotta.

A fejlesztők innovatív “Learn-to-Earn” modellje – amely a kriptopénzek megismeréséért jutalmazza a felhasználókat – pedig a szakértők dicséretét is elnyerte.

99Bitcoins érmék járnak a kripto tudásért 

A 99Bitcoins eredetileg BitcoinWithPaypal.com néven indult, és kizárólag arra a célra összpontosított, hogy elmagyarázza, hogyan lehet Bitcoint vásárolni a Paypal segítségével. Egy védjegy vitát követően átnevezték magukat, és 99Bitcoins néven működtek tovább. 2014-ben a weboldal kibővült, és nemcsak a Bitcoinról, hanem azóta számtalan kriptovalutáról is kínál oktatóanyagokat.

A “Learn-to-Earn” modelljükkel azonban teljesen új szintre emelik az oktatást és a tanulást.

Ahogy azt a projekt fehér könyvében is szerepel, ahelyett, hogy csak passzívan fogyasztanák a tartalmat, mostantól a felhasználók mostantól kriptopénzeket is kereshetnek, többek között, hogy növeljék blokklánc tudásukat.

99bitcoins oktatas

A “Learn-to-Earn” alapötlete nagyon egyszerű: ahogy a felhasználók haladnak előre a 99Bitcoins interaktív tanfolyamok, oktatóanyagok és tanulási modulok könyvtárában, 99BTC érméket szerezhetnek, amelyeket különböző juttatásokra válthatnak be.

Magyarul minél több tanfolyamot végeznek el a felhasználók, annál több 99BTC érmét fognak keresni. A felhasználókat így arra ösztönzik, hogy folyamatosan fejlesszék kripto tudásukat.

Innovatív BRC-20 integráció 

A 99BTC token-projekt egy további innovatív gondolata a BRC-20-zal való integráció. A BRC-20 egy kísérleti token szabvány, amely lehetővé teszi, hogy a dApp-ok és digitális eszközök közvetlenül a Bitcoin-hálózatra épüljenek.

Amint a 99Bitcoins integrálva lesz a BRC-20 szabványhoz, onnantól a 99BTC-tulajdonosok élvezhetik a Bitcoin biztonságát, miközben számos új felhasználási lehetőséget is felfedezhetnek.

Irány a 99Bitcoins előértékesíte

Megjelentek a bálnák

A 99BTC előértékesítése az indulás óta eltelt mindössze hat nap alatt már több mint 380 ezer dollárt gyűjtött össze a korai befektetőktől.

Jelenleg egy 99BTC mindössze 0,001 dolláros elérhető, ezt az összeget semmiképpen nem nevezhetjük drága árnak, hogy belekezdjünk a kripto tanulásba, vagy tovább növeljük tudásunkat a “Learn-to-Earn” modellel.

Az érmék előértékesítése többlépcsős struktúrára van felépítve. Amint bizonyos finanszírozási mérföldkövek teljesülnek, úgy emelkedik majd a 99BTC ára.

99bitcoins utemterv

A projekt fejlesztőinek jól felépített modellje máris felkeltette a kripto bálnák figyelmét is. Meg nem erősített hírek szerint a legnagyobb elővásárlási hozzájárulók közül néhányan nagy vagyonnal rendelkező magánszemélyektől érkeztek. Ők mindannyian a potenciális jövőbeli árfolyam-emelkedésre törekszenek.

Tekintettel az előértékesítés 11 millió dolláros hard cap határára, könnyen érthető, hogy a bálnák miért akarnak minél több kedvezményes 99BTC tokent elcsípni. Különösen mielőtt az ár a későbbi szakaszokban emelkedni fog.

A szakértők szerint a 99Bitcoins egy potenciális “alvó óriás”

A 99BTC token előértékesítése, és maga a 99 Bitcoins projekt nem a semmiből jött. A kripto közösség régóta ismeri a platformot, amely több mint egy évtizedes fennállásával már bizonyított a piacon. Több mint 16 000 követője van a Twitteren és több mint 700 000 YouTube-feliratkozója, akiket az értékes oktatási tartalmak nyújtásával töltött évek során szerzett.

A kriptovilág ismeret szereplői és szakértői is elismeréssel beszélnek róla. Például a crypto.news csapata kiemelte a 99Bitcoins egyedülálló hasznosságát, valamint megvitatták, hogy vajon “alvó óriásnak” tekinthető-e.

Az ilyen jellegű márkaismertség és bizalom segíthet a 99Bitcoins új “Learn-to-Earn” funkciójának az ismertségét növelni.

A lényeg az, hogy a korai befektetők úgy látják, hogy a 99Bitcoins érméje hiánypótló a piacon egy olyan modellel, amely végre játékossá, sőt többféleképpen is kifizetődővé teheti a kripto oktatást.

Irány a 99Bitcoins előértékesíte

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**