Már az AliPayen és a WeChaten keresztül lehet a Binancen kereskedni

A Binance kriptovaluta tőzsdére már az Alipay és a WeChat üzenetküldőn keresztül is lehet pénzt utalni. A hírt a Binance CEO Changpeng Zhao erősítette meg egy tweetben.

Zhao azt viszont hozzátette, hogy ugyan működik a letételhelyezés a két platformon keresztül, de nem közvetlenül az Alipay és a WeChat, mint szolgáltató kezdett el Binance letételhelyezést támogatni. De ennek ellenére a felhasználók képesek használni peer-to-peer tranzakciók esetén.

A lépés az után jön, hogy a Binance bejelentette, peer-to-peer kereskedést indít a bitcoinra (BTC), etherre (ETH) és tether (USDT) stabilcoinra a kínai jüannal szemben (CNY). A szolgáltatás elsőként Android készülékeken lesz elérhető, de később iOS platformjukra is integrálják. A szolgáltatást azok vehetik igénybe, akik legalább 30 napja regisztráltak a Binance-ra.

Nem pihen a Binance, sorra indítja az új termékeket

Október 7-én a tőzsde útjára indította a hitelezési platformjának 8. sorozatát. Szeptemberben pedig market maker programot indított olyan HNWI-knek, akiknek a havi kereskedési volumene magasabb mint 1000 BTC vagy potenciálisan képesek ilyen volumenekre.

Szintén szeptemberben egy staking platformot is elindított és segítségével a felhasználók tokeneket helyezhetnek el az oldalon és cserébe staking jutalomban részesülnek anélkül, hogy saját csomópontot kellene futtatniuk.