Már az NBI-es meccsekre is simán fogadhatunk bitcoinnal

A nemzetközi sportfogadás és szerencsejáték piacon az elmúlt években óriási verseny alakult ki a felhasználókért. Az, aki ezen a rendkívül telített piacon ki szeretne tűnni, muszáj, hogy valami extrát adjon a magas szorzók és a megbízható szolgáltatás mellett. Az 1xBit oldala most erre az extrára mutat egy tökéletes megoldást. Itt a fogadásainkat bitcoinnal és még jó pár egyéb kriptovalutával is meg tudjuk tenni. Ráadásul személyes adatainkat sem kell megadnunk az egy-kattintásos regisztráció során; még email címünket is csak azért kell biztosítanunk, hogy az esetlegesen elveszített jelszavunkat vissza tudjuk állítani. 

Már az NBI-es meccsekre is simán fogadhatunk bitcoinnal

Foci, tenisz, jégkorong, motorsportok – sportfogadás bitcoinnal

A széleskörű bitcoin elfogadás szépen, de biztosan behálózta a világot. Vannak olyan helyek, ahol bitcoinnal fizethetjük meg adóinkat vagy vásárolhatjuk meg akár következő lakásunkat is. S bár Magyarország azért ilyen téren még le van kissé maradva, a magyar sportfogadók számára jó hírekkel szolgálhatunk. A 1xBit oldalán már kriptopénzekkel is tudunk fogadásokat tenni. Fogadásaink után ezenfelül bónuszpontokat is szerezhetünk, amelyeket 500 pontonként 10 dollárra válthatunk, mind nyertes, mind elvesztett tétjeink esetében.

Az újonnan regisztráló felhasználók akár 7 BTC-nyi üdvözlő bónuszt is kaphatnak, amely az első négy befizetés között oszlik meg. Az első befizetés esetében 100%-os befizetési bónusz szerezhető 1 BTC-s limitig, de ha a BAZIS125 kódot használjátok a regisztráció során, akkor ez 125%-os szintre emelhető.

A felhozatal nem hagy kivetnivalót maga után. Bár a foci itt is egyértelműen a sztár, az online sportfogadás és kaszinó oldalon azért bőven képviseli magát a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong és a motorsportok is. (De ha valaki esetleg egy kevésbé klasszikus lovi élményre vágyik, az a lóversenyekre is nyugodtan tud online fogadni.)

Aki pedig az esport versenyekre szeretné megtenni a tétjeit, az is örülhet – ez ugyanis még külön részleget is kapott az oldalon. Nem is hiába, az esport és az esport fogadások óriási növekedésen mentek keresztül az elmúlt években. A vírushelyzet ráadásul még egy extra lökést is adott az amúgy rohamsebességgel fejlődő szektornak.

A magyarok sincsenek elhanyagolva: NBI mellett NBII és a Magyar Kupa meccseire is lehet fogadni

A nemzetközi fogadóirodák egyre nagyobb számban érhetők el magyar nyelven is, és ezalól a 1xBit oldala sem képez kivételt. A magyar sportfogadók kiszolgálása azonban itt nem ér annyival véget, hogy a Gulácsi vagy éppen Szoboszlai miatt egyre nagyobb magyar érdekeltséggel rendelkező Lipcse meccseire tehetünk fogadásokat. A legnagyobb európai ligák (Premier League, La Liga, Bundesliga vagy Serie A) mellett az NBI meccseire is tudunk fogadni az oldalon kriptopénzekkel. Sőt, még ennél is tovább mehetünk: a másodosztály és a Magyar Kupa mérkőzéseire is megtehetjük tétjeinket.

A fogadási piacok ráadásul nincsenek egy 1×2-vel elintézve, és a magyar meccsek esetében is elég nagy változatosságot mutatnak. Fogadhatunk dupla esélyre, arra, hogy mindkét csapat szerez gólt, pontos eredményre vagy a gólok számára, de elérhető az ázsiai handicap is szinte az összes NBI-es mérkőzés esetében. (Ezek ráadásul nem csak mondjuk egy nagy nézettségnek örvendő Fradi-Újpest derbinél érhetők el, hanem szinte az összes NBI-es meccsnél).

Már az NBI-es meccsekre is simán fogadhatunk bitcoinnal

Az NBII is erősen képviseli magát

Az NBII-es mérkőzések már egy kicsivel kevesebb lehetőséget biztosítanak, azonban még ezek is jóval változatosabbak, mint a nemzetközi fogadóirodák palettájában általában. A mai Kazincbarcika-Soroksár meccs esetében pl. több mint 400 különböző opció között válogathatunk. A fogadási piacok ezenfelül jól szűrhetők. A legnépszerűbb fogadásokat kiválasztva rögtön azokat láthatjuk, amely a legtöbb sportfogadót érdeklik.

Statisztikában nem bővelkedik az oldal, azonban a meccsekre kattintva egy általános nyerési esélyt minden esetben láthatunk, illetve az is fel van tűntetve, hogy az előző öt mérkőzés során milyen eredményeket értek el a magyar csapatok. Ez összességében ad egy rövid, de átfogó képet a meccsről; bár, aki komolyabban bele szokta ásni magát a sportfogadásba, az inkább saját adataira támaszkodik majd itt is.

Ha pedig valaki nem feltétlenül a labdarúgás szépségei iránt érdeklődik, de azért szeretne a magyar sportoknál és bajnokságoknál maradni, az többek között pl. az Erste Liga jégkorong meccseire is megteheti tétjeit – szokásosan bitcoin vagy egyéb kriptopénzekért cserébe.

A bitcoinon túl is van élet: egyéb elfogadott kriptopénzek

Bár a 1xBit sportfogadás főként a bitcoinnal reklámozza magát (a legnépszerűbb kriptovaluta még a logójukban is befigyel), azért korántsem csak ezt az egy befizetési lehetőséget fogadják el. Kriptopénzek tekintetében például a bitcoin gold, az ether, a dash, a monero vagy az utóbbi hónapokban nagyon felkapott dogecoin is elfogadott az oldalon. Ezenfelül számlánkat akár moneróval vagy ZCashsel is feltölthetjük, ha a privátcoinjainkat szeretnénk fogadásra fordítani.

A számlánk feltöltéséhez mindössze annyi a teendők, hogy a regisztráció befejeztével válasszuk ki a kriptovalutát, amivel fizetni szeretnénk. Az oldal megadja a tárcacímet, ahova küldenünk kell majd a megadott összeget, amelyet a saját tárcánkból könnyen ki is tudunk utalni. A 1xBit platformján egyszerre több kriptovalutával is fizethetünk, amelyeket külön számlákon tudunk tárolni fiókunkban. Fogadásainkat közvetlenül ezekből tudjuk finanszírozni.

Zárnak a kaszinók itthon is, de a sportfogadás bitcoinnal mindig elérhető

A sportfogadás tagadhatatlan népszerűségnek örvend itthon is. Ahogy pedig a kriptopénzek is egyre szélesebb körben elterjednek, szinte garantált, hogy a közeljövőben a bitcoinnal történő sportfogadás iránti érdeklődés is meg fog nőni. A 1xBit ilyen szempontból nagyon elől jár a piacon. Amellett, hogy rengeteg kriptopénzes be- és kifizetési lehetőséget tesz lehetővé a felhasználóknak, tényleg odafigyel a magyar felhasználókra is. Legyen szó a következő NBI-es meccsről vagy éppen a Magyar Kupáról, a fogadási piacok között bőven tudunk válogatni. Ha pedig meccsre nem lehet kijárni, a 1xBit oldalán legalább egy kis kriptovalutás sportfogadással tehetjük izgalmasabbá a mérkőzéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.