Máris berobbant ez az új hasznossággal ellátott kutyás kripto

Biztos neked is megfordult már a fejedben, hogy mennyire jó lenne pusztán azzal pénzt keresni, hogy megosztod bizonyos kérdésekről a véleményedet.

A napokban indult Love Hate Inu segítségével mindezt, és még ennél is többet tudsz majd megtenni. Amennyiben felkeltette az érdeklődésed ez a vadonatúj projekt, tarts velünk!

Írásunkban ismertetjük, miért hódíthatja meg a kriptoszektort a Love Hate Inu, pontosan milyen módon lehet vele profithoz jutni, továbbá röviden ismertetjük a vásárlás módját is.

Tarts velünk, és ismerd meg a Love Hate Inut!

A mém érmék közül a legjobb

A Love Hate Inu nem kizárólag nevében, hanem stílus világában is emlékeztet a népszerű Shiba Inu kriptoprojektre.

A Shiba Inu 2020-ban indult, és azóta a natív ERC-20 szabványt használó SHIB tokenek hatalmas utat jártak be. A kezdetben szinte kifejezhetetlenül alacsony áron elérhető érmékhez csupán 0.00000000006 dollárért hozzá lehetett jutni. Amint azonban a közvélemény felkapta a mém érméket, a Shiba Inu árfolyama is elindult felfelé. 2021 végére a token ára egészen 0.00008 dolláros szintig emelkedett, vagyis a korai befektetők több mint 100 000% százalékos (!) haszonra tehettek szert. Mindössze egyetlen befektetett korai dollár egy évvel később 100 000 dollárt érhetett.

Jelenleg a SHIB értéke a csúcs elérése óta sokat veszített értékéből, ennek ellenére, akik korán csatlakoztak így is több tízezer százalék haszonra tudnak szert tenni, ha a jelenlegi árfolyam eladnák érméiket.

A Shiba Inu bár dizájnjában rendkívül csábító volt, csekély valós felhasználási móddal rendelkezett, ami miatt számos befektetők hagyta faképnél a projektet. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen amennyiben a gyorsan érkező népszerűség mögött nincs valós funkció, a projekt hamarosan a temetőben fogja végezni.

Ez azonban a Love Hate Inuval nem fordulhat elő!

A Love Hate Inu hamarosan meghódítja a kriptovilágot

A Love Hate Inu lényegében egy blokklánc-technológiát használó úgynevezett Vote-to-Earn (V2E) projekt, amiben a felhasználók az érméik lekötésével és szavazással juthatnak majd profithoz.

Azok a befektetők, akik rendelkeznek a natív ERC-20 LHINU tokenekkel, minimum 30 napra tudják lekötni az érméiket. A lekötési idő alatt hozzá tudnak férni a platformon elérhető szavazásokhoz, amik minden esetben a Shiba Inu aranyos stílusát fogják idézni.

Amint lezárul a 30 napos lekötési időszak, a felhasználók azonnal hozzá is fognak tudni jutni a megszerzett profithoz.

Bárki el fogja tudni mondani a véleményét különböző politikusokról, közéleti figurákról, filmekről vagy zenékről. Gyakorlatilag minden lényeges témával kapcsolatban megtalálhatók lesznek kérdések, amikre a LHINU tulajdonosai anonim módon tudnak majd válaszolni.

Love hate inu coin

A kezelőfelület rendkívül barátságos és egyszerűen használható lesz. Összesen két fő felület, a Szavazat Leadási Platform (Vote Submission Platform) és Menedzsment Platformot (Management Dashboard) lehet majd elérni.

Előbbinél meg fogjuk tudni tekinteni az összes elérhető szavazást, míg utóbbinál a leadott szavazatok aktuális állását lehet ellenőrizni.

A kérdéseket kezdetben a projekt fejlesztői fogják összeállítani, később azonban a felhasználók, illetve külső szponzorok is tudnak majd kérdéseket feltenni.

Az oldal rendszerének legnagyobb előnye – szemben a legtöbb online kérdőíves oldallal -, hogy nem ad esélyt a szavazások befolyásolására. Mivel kizárólag az érmék tulajdonosai szavazhatnak, így az eredményekkel kapcsolatban biztosak lehetünk benne, hogy azok teljes mértékben megbízhatók lesznek.

Ha úgy érzed, ez neked még kevés garancia, akkor jó hírünk van: a fejlesztők egy egészen meglepő lépéssel még megbízhatóbbá tették a projektet.

LHINU token vásárlása

A Love Hate Inunál lehetetlen a rug pull!

Alig telik el úgy hét, hogy ne indulna el egy új kriptoprojekt előértékesítése. Az előértékesítések lezárását követően a legjobb projektet pedig különböző centralizált és/vagy decentralizált tőzsdéken kerülnek listázásra. Ami azonban ez után következik, az számos esetben rendkívül etikátlan.

Azok a fejlesztők, akik csak pénzt akartak kicsalni a befektetőktől, a listázás után közvetlenül el is adják az általuk birtokolt érméket. Ezzel rövid időn belül jelentős haszonra tesznek szert, azonban a token értékét a padlóra küldik. Nem meglepő módon ezek után pedig a csapat felszívódik. Ezt a jelenséget szokás „rug pull”-nak nevezni.

lovehateinu eloertekesites

Annak érdekében, hogy a Love Hate Inu fejlesztőit véletlenül se lehessen meggyanúsítani azzal, hogy egy rug pullra készülnek, úgy döntöttek, hogy a teljes tokenkészlet 90%-át értékesíteni fogják az előértékesítés során.

Máshogy fogalmazva a legtöbb érme felhasználók birtokában, és nem a fejlesztőknél lesz. A fennmaradó 10%-ot pedig a projekt fejlesztésére, marketingre továbbá a különböző elérhető jutalmak megszerzésére fogják fordítani.

Ne hagyd ki az év egyik legizgalmasabb kezdeményezését

A Love Hate Inu előértékesítése március 8-án indult, és alig pár nap alatt közel 360 000 dollár gyűlt össze.

A teljes előértékesítés összesen 8 szakaszból fog állni, ezek a szakaszok pedig 7.5 naponként fogják egymást váltani. A mostani, első szakasz során a LHINU érmék ára csupán 0.000085 dollár. Amint a különböző szakaszok követik egymást, a token ára úgy fog emelkedni, így az utolsó szakaszra egy érmét a befektetők 0.000145 dollárért tudnak megvásárolni.

A csapat tervei szerint a tokeneket előértékesítése május 8-án, vagyis kevesebb mint két hónap múlva véget fog érni, amit a LHINU listázás fog követni.

LHINU token vásárlása

Így csatlakozhatsz te is a Love Hate Inu befektetőihez – egyszerűbb, mint valaha

Ha úgy érzed a Love Hate Inu egy olyan projekt, amit neked találtak ki, vagy csak szeretnéd bővíteni a portfóliódat és az első befektetők között csatlakozni, akkor egyszerű dolgod van.

Első lépésként létre kell hoznod egy kriptotárcát. Mi ehhez a MetaMaskot ajánljuk az egyszerű felhasználói felülete miatt.

Látogass el a MetaMask honlapjára, kattints a „Download” gombra, végezd el a letöltést, telepítsd a MetaMaskot, majd indítsd el a frissen telepített programot. Itt csak el kell végezni a regisztrációt, és ezzel a lépéssel már meg is vagy.

Ezt követően a következő lépésben hozzá kell jutni USDT (Tether) vagy ETH érmékhez. Ezeket a legegyszerűbben valamelyik megbízható kriptotőzsdén keresztül (pl. Binance, eToro) tudod beszerezni. Válaszd ki a számodra alkalmas oldalt, majd hajtsd végre a vásárlást.

Ezek után ki kell utalni a megvásárolt tokent a MetaMask tárcádba. Ehhez a kriptotőzsde felületén be kell másolnod a kriptotárcád címét, majd elvégezni a kiutalást.

trumpinu token

Ezek után már csak csatlakoztatni kell a kriptotárcádat az oldalhoz, kiválasztani, hogy milyen kriptot szeretnél vásárolni megadni, hogy mekkora mennyiségben vennél LHINU-t, és rákattintani a vásárlásra.

Túl bonyolultnak tűnnek ezek a lépések? A Love Hate Inu fejlesztői rád is gondoltak!

A kripto mellett most bank- vagy hitelkártyádat is használhatod a vásárlás során, hála a Love Hate Inu és a Wert.io közötti partnerségi megállapodásnak. Ennek köszönhetően kártyád adatainak megadását követően már el is végezheted a vásárlást.

Válaszd bármelyik lehetőséget is a csatlakozáshoz, amennyiben elakadsz, a Love Hate Inu fejlesztőire bármikor számíthatsz. Csak kattints a „Get More Help” gombra, és lépj velük kapcsolatba!

Ne tétovázz, csatlakozz az elsők között a Love Hate Inu előértékesítéséhez!

LHINU token vásárlása

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**