A sportolók kedvence lesz ez a kripto? Már 5,3 milliót gyűjtött a Fight Out

Az elmúlt időszakban a Move-to-Earn (M2E) projektek népszerűsége ugrásszerűen emelkedett. Ennek hatására a szektorba jelentős mennyiségű tőke áramlott be.

A növekvő népszerűség egyik lehetséges oka az lehet, hogy a blokklánc-technológia fejlődésének köszönhetően egyre több izgalmas projekt jelenik meg, melyek változatos és izgalmas jutalmakkal igyekeznek minél több felhasználót bevonzani.

Ennek következményeként egyre több olyan M2E projekt jelenik meg, melyek különböző formában igyekeznek egészséges és sportos életmódot biztosítani a felhasználók számára.

Ennek ellenére azonban bátran ki lehet jelenteni, hogy a Fight Out képes lesz az összes versenytársát maga mögé utasítani. A projekt támogatói egyszerre juthatnak jutalmakhoz mozgással, versenyezhetnek egymással, használhatják a Fight Out metaverzumot, továbbá ellátogathatnak a Fight Out valódi edzőtermeibe is.

Nem túlzás azt mondani, hogy a Fight Out úttörő a fitneszalkalmazások világában. A projekt célja ugyanis az, hogy hidat képezzen a Web3 és fitneszplatformok világa között.

Az előértékesítés kezdete óta a projektet kiemelt figyelem kíséri. Ennek köszönhetően egészen rövid időn belül a fejlesztőknek sikerült több mint 5.3 millió dollárt értékben eladni a natív ERC-20 FGHT érmékből.

Ráadásul akik a listázást megelőzően csatlakoznak azok akár 67% extra FGHT érmét is szerezhetnek!

FGHT token vásárlása

Fight Out – egy játék, amivel valóban fejlesztheted magad

A mobilos játékok kellemes kikapcsolódást és izgalmas kalandokat kínálnak a felhasználók számára. A legtöbb játékfejlesztő cég azonban elsődleges prioritásnak a profitot tekinti. Ebből adódóan az általuk kiadott játékok bár látványosak, csekély valódi teljesítményt igényelnek. Ezáltal a legtöbb játék bár szórakoztató, sok szempontból mégis felejthető.

Ezen túl a legtöbb felhasználó a nagyvállalatok által készített játékokban semmilyen valós eredményt nem tud elérni.

A legnagyobb játékok fejlesztése sokszor pszichológusok és az idegtudományokban jártas szakemberek bevonásával készülnek. Ennek az elsődleges oka az, hogy minél nagyobb függőséget tudjon egy-egy játék kialakítani.

Ezek miatt pedig a felhasználóknál hatalmas mennyiségű dopamin szabadul fel rövid időn belül, ami előbb-utóbb bizonyos mértékű függőséghez fog vezetni. Ez pedig végső soron boldogtalanságot és elégedetlenséget fog okozni.

Sőt, ez akár egészen extrém szintekre is eljuthat. Gondoljunk csak arra, mennyi időt töltünk el egy nap feleslegesen azzal, hogy a telefonunkat nyomkodjuk. Ez akár odáig is elvezethet, hogy nem leszünk képesek napi teendőinket megfelelően végrehajtani, vagy elhanyagoljuk a környezetünket és a szeretteinket.

Ennek a folyamatnak érthető módon az egészségünk is a kárát látja majd.

fight out fooldal marc9

Ezzel szemben a Fight Out egy olyan ökoszisztémát tesz elérhetővé az előfizetők számára, amiben az egészséges életmód kialakítása az elsődleges. A projekt felhasználói valós eredményeket érhetnek el, amivel hamarosan a valódi életük, fizikumuk és egészségük is javulni fog.

Köszönhetően a platform M2E rendszerének minden felhasználó, különböző edzések és versenyek után jutalomban fog részesülni. Ezáltal pedig az előfizetők arra fognak törekedni, hogy egy egészséges életstílust tudjanak kialakítani.

A platform továbbá az edzésben lévő felhasználók számára is ideális választás lehet, hiszen különböző versenyeken és eseményeken mindig lehetőség lesz a legjobbak ellen küzdeni.

Ezt az élményt fogják teljessé tenni a felhasználói profilhoz kötött úgynevezett „Soulbound NFT” Avatárok. Ez azt jelenti, hogy a valós teljesítményeket tökéletesen fogja tükrözni a felhasználó avatarja, továbbá az avatar eladására sem lesz lehetőség.

Profilunk létrehozását követően egyúttal az avatarunkat is elkészítjük, ami így NFT formájában teljes mértékben reprezentálni fog bennünket a digitális világban. Az előértékesítés során csatlakozó befektetők legkorábban a projekt hivatalos indulásának napján tudják elkészíteni a saját NFT-avatárjukat.

FGHT token vásárlása

Kemény edzések, hatalmas jutalmak

A Fight Out rendszere számos különböző módot kínál a profitszerzésre. Lehetőség lesz arra, hogy erőnket és ügyességünket másokkal, illetve saját magunkkal is össze tudjuk mérni.

Ahhoz, hogy csatlakozni tudjunk egy versenyhez vagy bajnoksághoz, részvételi díjat kell majd fizetni FGHT formájában. Ezen kívül rendszeresen kerülnek majd megrendezésre különböző egyszeri események, amiken számos értékes nyereményhez lehet majd hozzájutni.

Mindezt pedig a Soulbund NFT-k teszik lehetségessé. Ennek használatával a valóságban elért eredményeket egyszerűen lehet nyomon követni, illetve szembeállítani más felhasználók teljesítményével.

Például úgy döntesz, hogy benevezel egy futóversenyre. A versenyt nem szükséges egyszerre, egyazon helyen végrehajtani, hanem egy adott időkereten belül kell teljesíteni. Okoseszközöd segítségével a teljesítményed egyszerűen nyomon lehet majd követni, így könnyen el lehet majd dönteni, ki a verseny nyertese.

A versenyek mellett a Fight Out rendelkezik egy sportnagyköveti programmal is. Ennek keretén belül a felhasználóknak hozzáférhetnek különböző exkluzív, elit sportolók által készített anyagokhoz.

Ezek nem kizárólag a legkeményebb edzéseket fogják tartalmazni, hanem számtalan tippet és trükköt is megtudhatsz a legjobbaktól.

FGHT token vásárlása

Vásárolj FGHT-t egy új jövőért

A Fight Out előértékesítése olyan értelemben nem számít hagyományosnak, hogy a tokenek értéke minden hetedik napon emelkednek. A Cikk írásakor egy FGHT-t 0.02610 USDT-ért lehet megvásárolni.

Ez a folyamat egészen március 31-ig fog tartani. Ezt követően az előértékesítés le fog zárulni, majd április ötödikével az FGHT elérhetővé fog válni különböző kriptotőzsdéken. Ekkor, vagyis a listázásra az FGHT ára 0.0333 dollár lesz

Jelen pillanatban az érmék eladásából befolyt összeg meghaladja az 5.3 millió dollárt, azonban a vásárlási trend a listázás közeledtével valószínűleg csak fokozódni fog.

fightout mobil app edzesprogramok

Amennyiben azon töröd a fejed, hogy szívesen hozzáadnád az FGHT-t a portfóliódhoz, szerencsére egyszerű dolgod van. A vásárlásra USDT és ETH mellett lehetőséged van bank- vagy hitelkártyát is használni.

Mindössze annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod a MetaMask kriptotárcádat a Fight Out felületéhez. Ezt követően add meg, hogy mennyi érmét szeretnél vásárolni, válaszd ki a fizetési módot, ellenőrizd az adatokat majd kattints a vásárlás gombra.

A csatlakozás melletti érv, hogy az előértékesítés során most akár 67% extra FGHT-hez is hozzá lehet jutni. A bónusz mértéke pedig mindössze attól függ, hogy mekkora mennyiségben vásárolsz az előértékesítés során az érmékből.

Az elérhető bónuszok legalsó szintje 500 dollár, továbbá 3 hónap lekötési időszak. Ahhoz, hogy a maximális 67%-ot meg tudd szerezni, legalább 50 000 dollárt kell befektetni, majd az érméket 36 hónapra lekötni.

Ezen felül fejlesztők a napokban jelentettek be egy 5%-os ajánlási promóciót is.

Ennek a megszerzéséhez pofonegyszerű dolgod van. Vásárolj FGHT-t, majd a Fight Out honlapján kattints a megjelenő „5% referral link” (ajánlási link) gombra.

Ezt követően meg tudod osztani a saját ajánlási linkedet különböző közösségi média platformokon keresztül. Minden olyan befektető után, aki a te linkeden keresztül vásárol, 5% extra FGHT érmét fogsz kapni.

Mivel az előértékesítési szakaszok hihetetlen sebességgel váltják egymást, így nem érdemes késlekedni.

Csatlakozz a Fight Out előértékesítéséhez és hozd magad formába az év legjobb M2E kriptojával!

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**