Mark Zuckerberg nővére egy kriptopénz tőzsdéhez igazolt


Randi Zuckerberg, a Facebook alapító Mark Zuckerberg nővére egy kriptopénz tőzsde tanácsadója lesz a jövőben.

Zuckerberg nővére a kripto iparágban

A Facebook alapító Mark Zuckerberg családja bővelkedik a vállalkozó szellemű tagokban. Randi Zuckerberg eddig is több sikeres digitális vállalkozást tudhat a háta mögött.

Zuckerberg nővére előtt nem ismeretlen a digitális világ. A Zuckerberg Media CEO-jaként saját tartalomszolgáltató cégét öt évvel ezelőtt alapította New Yorkban. Korábban pedig természetesen a Facebooknál is dolgozott, mint szóvivő és marketing igazgató, de jelenleg nincs pozíciója a közösségi média óriásnál.

Most pedig bejelentette, hogy az egyik nagy kriptopénz tőzsde tanácsadói csapatába száll be.

Hét további szakértővel együtt a Huobi Chain Expert Advisory Committee – azaz a Huobi szakértői tanácsadó bizottságának tagjai lesznek, ami az egyik legnagyobb kriptopénz tőzsde agytrösztjeként fog működni.

Új generációs pénzügyi platform

A Huobi Chain természetes személyeknek és szervezetnek nyújt megbízható infrastruktúrát az önfinanszírozásra ahol eszközöket lehet adni-venni, hitelesíteni és a nyilvános blokklánc segítségével nyomon követni.

A tokenizált eszközök kibocsátására és kereskedésére alkalmas felület egy olyan decetralizált automón szervezet (DAO) mely okos szerződések segítségével bonyolítja le a tranzakciókat.

A tanácsadó testület különösen fontos munkája lesz a Huobi Chain Szuperhős programjának kiválasztási folyamata. A Szuperhős program a közösségi részvételt szeretné erősíteni a Huobi most bevezetni kívánt blokkláncán, mely a jövő generáció pénzügyi platformja kíván lenni. Saját kriptopénz jutalmat adnak azoknak a felhasználóknak akik építő jellegű kritikával és tanácsokkal segítik a Huobi decentralizált tőzsdéjének létrejöttét.

Facebook és a kriptopénzek

A Facebook és a kriptopénzek kapcsolata egyre több hírt kapott az elmúlt hónapban. Az év elején felfüggesztették a kriptopénzes hirdetéseket a közösségi média platformján azonban a tiltás mindössze pár hónapot élt meg.

Májusban David Marcus a Messenger felelős igazgatója otthagyta az állását, hogy teljes mértékben a blokklánc technológiának szentelhesse az idejét a Coinbasenél.

Bár összeesküvés elméletek mindig terjednek arról, hogy a Facebook saját kriptopénz kibocsátását tervezi, augusztusban még elhessegették azokat a pletykákat, hogy a Stellar hálózatán bocsátanának ki új érméket.

Randi mellett maga Mark Zuckerberg is lelkesedik a technológiáért, fel is vette 2018-as céljai közé, hogy többet tanuljon a titkosításról és a kriptopénzekről.


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.