McAfee 100 000 dollárt ajánl fel annak aki fel tudja törni az új offline walletet

John McAfee, token-pumpagép, kriptopénz szószóló és biztonsági szakértő, a McAfee antivírus alapítója 100 000 dollárt ajánl fel annak, aki meg tudja hackelni az új BitFi cold walletet. Szerinte a wallet feltörhetetlen és ennek tesztelésére a Twitterén hirdette meg a versenyt:

100 000$ bounty bárkinek aki fel tudja törni a BitFi walletet és nem csak annak jár aki feltöri, de bárkinek aki fel tudja törni. Ha 100 ember töri fel, mindenki kap 100 000 dollárt. De ígérem, nem lehet soha, senkinek feltörni. Próbáld ki.

Itt az a csali, hogy előbb meg kell vásárolni a készüléket mielőtt egyáltalán próbálkozni lehet a feltörésével. A cég honlapján a bounty program leírása a következőket írja:

A bounty szabályai egyszerűek:

Letétet helyezünk el a Bitfi walletben

Ha részt akarsz venni a Bitfi bounty-ban, veszel egy Bitfi walletet, és fizetsz extra 50$ dollárt és így előre rakunk rá kriptopénzt (az extra költség oka, hogy így bizonyosodunk meg róla, hogy komolyan érdeklődsz a bounty iránt)

Ha sikeresen kinyered a coinokat és kiüríted a walletet, ez már sikeres hacknek minősül

Megtarthatod a coinokat és a Bitfi fizet neked további 100 000$ dollárt

McAfee többször is kiposztolta Twitter felületére a hack bounty felhívást, nyilvánvalóan nem a Bitfi csapat két szép szeméért.

Trezor, Ledger, Keepkey… és akkor BitFi

A wallet állítólag sokban különbözik a többi offline wallettől mivel nem tárol privát kulcsokat. A privát kulcs egy speciális algoritmus segítségével kerül kiszámolásra minden egyes alkalommal miután a user felhasználta a titkos kifejezését. A wallet minden kriptopénzt és tokent támogatni fog egyetlen eszközön és a honlap szerint csak egyetlen kifejezést kell megjegyezni hozzá. Az ára magasabb mint a Ledgeré, a legelterjedtebb offline walleté (79 euró) mivel 120 dollárba kerül (+50 ha hacker vagy).

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük