McAfee for President – mindent a kriptoközösségért

A biztonsági szakértőből kriptocelebbé vált McAfee a kripto közösség érdekében indulna a 2020-as amerikai elnök választáson.

McAfee elnök lehet

McAfee a Twitteren tette közzé szándékát, hogy indulna a következő választásokon azért, hogy a kriptoközösséget szolgálhassa.

„A korábbi elutasításom ellenére úgy döntöttem, hogy ismét indulni fogok a 2020-as amerikai elnöki választáson. Ha felkérnek, a libertariánus párt színeiben, ha nem akkor saját magam alapítok pártot. Úgy gondolom, ezzel tudom legjobban szolgálni a kriptoközösséget.”

A közösség pozitívan fogadta a kezdeményezést, több száz komment érkezett a bejegyzés alá, melyben sokan megköszönték McAfee lelkesedését.  Az egyik token platform pedig már közel 400 dollárnyi kampánypénzt is adományozott McAfee részére.

Ez már a második alkalom lesz, hogy McAfee indul az elnöki címért miután 2016-ban Gary Johnson ellen vereséget szenvedett a jelöltségért zajlott küzdelemben.

A kriptocelebségre ráerősít McAfee közvetlensége is a közösségi média oldalakon. Például jelenleg is zajlik a kriptomém háború a Twitteren, ahol a közösség McAfee-s képekkel hirdeti a coinokat, buzdítja az elnöki szerepvállalásra stb. Íme pár gyöngyszem a szerintünk legjobbak közül:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük