Még két hétig 50%-os kamatot fizetnek a pénzed után itt

A Telegramon található Wallet alkalmazás 50%-os kamatot fizet az USDT összegekre. A promóciót további két héttel meghosszabbították a népszerűségre való tekintettel.

Meghosszabbították az 50%-os kamat akciót

A Wallet on Telegram, egy integrált minipénztárca-alkalmazás a Telegram üzenetküldő programban. A közelmúltban üzenetet küldtek a felhasználóknak, amelyben bejelentették az 50%-os kamat promóciójának meghosszabbítását. Az akció keretén belül a felhasználók letétbe helyezhetik a Tether USDT-jét, és 50%-os éves kamatot kapnak a befizetést követően még a következő két hétben.

Az alkalmazás azt is bejelentette, hogy a nyár végéig további bónuszokat biztosít majd.

A Wallet alkalmazás a jutalmakat TON tokenben fizeti ki, és a kifizetések bármikor elérhetők, így a pénzeszközöket nem kell hosszútávra lekötni a magas kamat megszerzéséhez.

Ingyenes USDT-átutalások a Telegram Wallet alkalmazásában

A Wallet felhasználóinak lehetőségük van arra, hogy USDT-t küldjenek a Telegram kapcsolataiknak külön díjak nélkül. Ez az innovatív funkció az USDT TON hálózatba történő integrációjának eredménye. A jelentős fejlesztést Pavel Durov (a Telegram vezérigazgatója), Andrew Rogozov (a TOP & Wallet vezérigazgatója) és Paolo Ardoino (a Tether vezérigazgatója) jelentette be a Token2049 konferencián.

Ennek a mérföldkőnek a további megünneplése érdekében a Wallet június végéig elengedte a TON hálózaton a külső pénztárcákba történő USDT-kiutalások díját is. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók korlátozott ideig zökkenőmentes és költségmentes átutalásokat élvezhetnek, ami növeli digitális eszközeik kényelmét és használhatóságát.

Május óta futott a Wallet kampánya

A TON Alapítvánnyal együttműködve a Telegram Wallet applikáció május 1-jével vezette be a Wallet Earn kampányt, amely jövedelmező lehetőséget kínál az USDT birtokosai számára. A hatalmas, 30 millió dolláros allokációval a felhasználók akár 50%-os APY-t is kereshetnek, ha USDT-jukat a Walletban tárolják.

A résztvevők akár 3000 USD-t is befizethetnek bónuszszámláikra, ami után az első két hétben 50%-os, majd a következő két hétben 25%-os éves hozamot kaphatnak.

A promóciót eredetileg július 1-ig tartották volna nyitva. Most ezt a határidőt további két héttel meghosszabbítják.