Megérkezett a már sokak által várt Binance Card

A Binance bejelentette, hogy már igényelhető az Európai Gazdasági Térség országaiban az új Binance Visa Card.

Az Európai Unió országain kívül Izlandon, Liechtensteinben és Norvégiában kérhetik majd a Binance felhasználói az új kártyát, Svájcban és Oroszországban viszont nem. A Binance Card megjelenésének örömére a kártyát használók akár 7%-os pénzvisszatérítést kaphatnak vásárlásaik után. A Binance azt leszögezte, hogy ez a százalék attól függ, hogy a felhasználó mennyi BNB tokennel rendelkezik egy adott tárcán.

A Binance emellett azzal is eldicsekedett, hogy a kártya használata gyakorlatilag ingyenes lesz, hiszen nem számolnak fel tranzakciós, fenntartási és előfizetési díjat sem, amennyiben a tranzakciók euróban történnek.

Hogyan működik a Binance Visa Card

A Binance kártya mögött a Swipe platformja működik, amely lehetővé teszi, hogy a digitális eszközök natív formájukban maradjanak a végleges fiat valuta tranzakcióig.

A Swipe egy több eszközből álló digitális pénztárca, valamint egy betéti kártya platform, amely lehetővé teszi azt, hogy a felhasználók kriptovalutát vásárolhassanak, eladhassanak, illetve azokkal fizethessenek. A cég székhelye a Fülöp-szigeteken található, de az európai felhasználók számára az Egyesült Királyságból kínálja szolgáltatásait. A Binance Card támogatja az úgynevezett NFC fizetési alkalmazásokat ideértve a Google Payt és a Samsung Payt is. Az új kártyának köszönhetően a felhasználók a világ 60 millió kereskedőjénél fizethetnek majd Bitcoinnal, Binance Coinnal, Swipe tokennel és Binance USD-vel.

Elég a Binance platformján lévő spont tárcáról feltölteni a kártyát, illetve kiválasztani azt, hogy mely kriptovaluta felhasználásával szeretne a felhasználó fizetni.

Josh Goodbody, a Binance európai növekedési igazgatója azt mondta a kártyáról:

Nagyon örülünk a pozitív visszajelzéseknek, amelyeket a Binance Visa Card első használóitól kaptunk. Az új funkciók bevezetésével, például az NFC fizetési támogatással és a kártya több régióban történő elérhetővé tételével a Binance Visa Card tovább segít nekünk abban a küldetésünkben, hogy a kriptovalutákat a tömegek számára elérhetővé tegyük.”

Ha Te is szívesen kipróbálnád, ITT regisztrálhatsz és igényelhetsz a kriptotőzsde platformján!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.