Megérkezett az új Pepe – Ismerd meg a $COPIUM-ot

A kriptoszektor legújabb felkapott érméje pillanatok alatt egészen példátlan sikereket tudott elérni. Hála izgalmas látványvilágának, mögöttes tartalmának és fantasztikus NFT ajánlatának, a $COPIUM hamarosan a legnagyobb érmék közé kerülhet.

Magyar idő szerint május 18-án délután 6 órakor került listázásra a Uniswap tőzsdén, és gyakorlatilag az indulása utáni pillanatokban a legnagyobb kriptoszakértők azonnal fel is figyeltek a projektre.

A projekt támogatói között olyan nevek szerepelnek, mint a 2.8 millió követővel rendelkező Faze Banks vagy Cozomo de’ Medici 290 000 követővel.

A listázás utáni pillanatokban a $COPIUM piaci kapitalizációja ugrásszerűen megnőtt, így könnyen lehet, hogy a népszerű Pepe végre kihívójára akadt.

Elemzők szerint egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy a $COPIUM képes lehet akár 1000%-os hozamot is elérni azok számára, akik időben csatlakoznak.

30 perc alatt 400%

A $COPIUM kereskedési volumene a listázást követő első 30 percben a sokszorosára nőtt. Csupán fél óra alatt közel 20 millió egyedi tárcacím jelent meg, továbbá a likviditás 4 millió dollárral nőtt.

Ahogy azt a tapasztaltabb kereskedők már megszokhatták, a kezdeti bikafutam után konszolidáció lépett fel. Erre azonban sokkal inkább mint egy ideális belépőszintre kell tekinteni. Sokan pedig pontosan így tettek, hiszen a visszaesés után szinte azonnal erősödni kezdett a $COPIUM értéke.

copium token arfolyam megugrott

Írásunk idején a $COPIUM a 0.08 dolláros árfolyamsávon áll, azonban könnyen lehet, hogy pillanatok belül ismét a 1.4-es zónába kerül.

Jelenleg a token piaci kapitalizációja 8 millió dollár, ami azért is jelentős teljesítmény, mert néhány órával ezelőtt a listázáskor a piaci kapitalizáció mérték alig haladta meg az 1 millió dollárt.

A $COPIUM mögötti erős közösség lehet a projekt sikerének kulcsa

A projekt kétségtelenül egyik legérdekesebb része a jutalomként kiosztott NFT kollekció. Ezzel a lépéssel a fejlesztők képesek lehetnek a $COPIUM-ot a kriptotér meghatározó szereplői közé emelni.

Többek között ezért is gondolják sokan azt, hogy a $COPIUM méltó kihívója lesz a Pepe-nek. Ennek tükrében pedig a $COPIUM befektetői nem csupán egy kiváló közösséggel gazdagodhatnak, hanem minden bizonnyal jelentős mennyiségű profittal is.

A fejlesztők egyik legnagyobb eddig elért sikere az, hogy sikerült a kriptotér legnagyobb szereplőit a projekt mögé állítani. Ez a közösség pedig összesen több millió követővel, így potenciálisan több millió lehetséges befektetővel rendelkezik.

Ez azonban még nem minden, amit a projekt ajánlani tud a kriptokereskedőknek.

A $COPIUM szó az interneten befektetői körökben gyakran elhangzik. A szó az angol „Cope” és „Opium” szavak összetételéből született. A Copiumot elsősorban arra a jelenségre használják, amikor egy (többnyire kripto) befektető nem képes elfogadni a veszteségeit. Ekkor szokta felajánlani a közösség, hogy fogyasszon egy kis Copiumot.

Ezt a kifejezést azért választották a fejlesztők, mert szeretnék megszólítani az internet azon rétegét, akik szerint kiábrándultak az újabbnál újabb mém projektekből. Lényegében elmondható, hogy a $COPIUM egy antimém érme.

Nézd meg a Copiumot

Ezért robbanhat be a $COPIUM

Köszönhetően az egyedi NFT-ajánlatnak, a kiváló közösségnek, a rug pullt gátló tokenomikának a $COPIUM már most számos befektetővel rendelkezik. A kialakult közösség pedig már a projekt listázása előtt képes volt jelentős hírverést elérni, ami a listázást követően azonnal látszott is.

A $COPIUM előértékesítésén mindössze 200 felhasználó vett részt, akik közül mindenki maximum 1 ETH-nak megfelelő mennyiségű $COPIUM-mal rendelkezett.

A $COPIUM nagykövetei között pedig a korábban említett kriptoinfluenszerek mellett olyan neveket találhatunk még meg, mint Cr0ss.ethBarcella vagy DeeZe.

Nézd meg a Copiumot

A $COPIUM-ban rejlő lehetőségek szinte végtelenek

Az előértékesítés során összesen 300 millió token vált elérhetővé a befektetők számára, ami a teljes tokenkészlet 30%-ának felel meg.

Köszönhetően annak, hogy az első hét során az előértékesítéshez csatlakozó felhasználók nem adhatják el a tokenjeiket, így nem kell félni attól, hogy a token értéke hirtelen beszakad.

Erre a döntésre elsősorban azért volt szükség, hogy a fejlesztők biztosítani tudják a későbbi befektetők biztonságát.

Bár egy hét után a korai befektetők dönthetnek az érmék eladása mellett, azonban az egyedi NFT-kben rejlő potenciális hozam miatt minden bizonnyal ki fognak tartani hosszú távon is a $COPIUM mellett.

Lényegében akik a 200 legtöbb tokennel rendelkező befektető között szerepelnek, egy exkluzív NFT-t kapnak.

A airdroppolt NFT pedig egy tartályt fog ábrázolni, melynek telítettsége korrelálni fog az előzetesen megvásárolt érmék mennyiségével. Más szóval minél többet vásároltak a korai befektetők a $COPIUM-ból, annál jobban lesz tele az NFT-tartály.

Két hét elteltével pedig az NFT tulajdonosa annyi érmében fog részesülni, amennyire az általa birtokolt NFT-tank tele van.

Végül pedig természetesen az NFT-t minden szerencsés megtarthatja.

Egyre nő a FOMO a projekt körül

Mindezek után valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a projekt körüli felhajtás folyamatosan nő.

Ezt mi sem példázza jobban, mint a projekt sikere a közösségi médiában. Bár a $COPIUM Twitter oldalát csak május elején hozták létre, máris meghaladja az oldal követőinek száma a 14 000-et.

Ezen felül pedig a Telegram csatorna tagjainak száma pillanatok alatt képes volt elérni a 1000 felhasználót.

Írásunk idején kizárólag a Uniswap tőzsdén keresztül van lehetőség a $COPIUM érmék vásárlására.

Annak érdekében, hogy bármilyen visszaélést biztosan ki lehessen zárni, a legegyszerűbb módja a vásárlásnak, ha rákeresel Uniswapon a token címére:

0x36520f6336490088c2455279C59CEFaC66984b36

Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a valódi $COPIUM érme kerül majd a birtokodba.

Érdemes még megemlíteni, hogy magas volatilitás idején lehetséges, hogy a vásárlás során magasabbra kell állítani a különbözetet (Slippage).

Ha szeretnél végre az elsők között csatlakozni egy projekthez, és még a hullám elején meglovagolni egy trendet, akkor eljött végre a te időd!

Nézd meg a Copiumot

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**