Óriási hírt kaptak a Love Hate Inu befektetői, az OKX listázza az érmét

Május 19-én, pénteken hazai idő szerint pontosan délben elérhetővé válik mindenki kedvenc szavazós tokenje, a Love Hate Inu az OKX kriptotőzsdén.

Abban az esetben, ha aktívan foglalkozol kriptokereskedéssel, biztosan tudod, hogy az OKX egyike a legnagyobb elérhető centralizált kriptotőzsdének. 24 órás kereskedési volumene megközelíti az egymilliárd dollárt, hetente pedig több mint 2 millió aktív felhasználó dönt az OKX mellett.

Jelenleg a CoinMarketCap adatai szerint az OKX a világ 6. legnagyobb kriptotőzsdéje.

Május 19 azonban nem kizárólag emiatt lesz sűrű nap a Love Hate Inu fejlesztői számára.

Mindössze 4 órával az OKX listázást követően, vagyis magyar idő szerint délután 4 órakor már a népszerű decentralizált kriptotőzsdén, az Uniswapon is elérhetők lesznek a tokenek.

Ahogy az látható, a Love Hate Inu teljes erőbedobással debütál a kriptopénzek piacán. Ennek köszönhetően pedig minden bizonnyal jelentős bikafutamot láthatunk majd a natív LHINU árfolyamában a pénteki nap során.

Ha szeretnél többet megtudni, vagy a listázás során az elsők között vásárolni, abban az esetben az OKX Twitter oldalán keresztül tájékozódhatsz a részletekről.

A Love Hate Inu túlzás nélkül az év egyik legsikeresebb előértékesítése volt. A gyűjtés során a csapatnak sikerült seperc alatt összegyűjteni összesen 10 204 000 millió dollárt.

Kétség sem férhet hozzá, hogy mesteri a Love Hate Inu időzítése, hiszen az előző hetek folyamán látott kimagasló érdeklődés a mém érmék iránt minden bizonnyal hatással lesz a Love Hate Inu árfolyamára is.

Így tudsz hozzájutni az érméidhez

Abban az esetben, ha az előértékesítés valamelyik szakasza során vásároltál az LHINU érmékből, a listázás napján egyszerű dolgod lesz.

A tokenjeidhez a Love Hate Inu weboldalán tudsz majd hozzájutni, egy órával az OKX listázást megelőzően, vagyis délelőtt 11 órakor.

Nincs más teendőd, csak ismét csatlakoztatni azt a kriptotárcát, amit az előértékesítés során használtál a Love Hate Inu weboldalán a vásárláshoz.

Ezt követően pedig a weboldalon megjelenő „Claim” gombra kell majd kattintanod. Miután ezzel végeztél, az LHINU érmék azonnal a kriptotárcádba kerülnek.

Fontos, hogy abban az esetben, ha egy másik kriptotárcát csatlakoztatsz az oldalhoz, nem lesz lehetőséged az érmék igénylésére.

A Love Hate Inu összeköti Web3-at a közvéleménykutatási szektorral

Bár a mém érmék rendkívül népszerűségre tettek szert az elmúlt napok során, a Love Hate Inut mégsem lenne szerencsés az ilyen jellegű tokenek között emlegetni.

Szemben ugyanis a jelenleg éppen leszállóágban lévő Pepevel vagy Shiba Inuval, a Love Hate Inu natív érméi valós felhasználási móddal rendelkeznek.

Ennek köszönhetően pedig a projekt képes lesz az egyenletes, hosszú távú növekedésre.

A Love Hate Inu rendszerén pedig egy egészen formabontó megoldásnak köszönhetően, teljesen biztonságos, ellenőrzött és megbízható szavazásokat lehet majd lebonyolítani.

Mindez pedig az izgalmas stakelési rendszernek köszönhető. Az oldalon elérhető szavazások feltétele nem kizárólag az, hogy rendelkezzünk tokenekkel. Ezen túl szükséges még az is, hogy minimum 30 napra lekössük azokat.

A lekötési idő alatt elérhetővé válik számunkra az összes szavazás, majd érméink felszabadulásával külön jutalomban fogunk részesülni.

love-hate-inu-okx

A szavazásokkal kapcsolatban pedig biztosak lehetünk majd benne, hogy találni fogunk olyan témát, amivel kapcsolatban van véleményünk.

A fejlesztők direkt olyan népszerű, közéleti figurákról és témákról kérdezik a közösséget, amiről egészen biztosan az internetezők egy jelentős részének van véleménye. Legyen szó valamelyik közismert, korábbi elnökről, vagy egy közösségi oldal tulajdonosáról, egészen biztosan mindenki elérhető lesz a felhozatalból.

Ez azonban még nem minden. Az összes szavazás aranyos, kutyusos dizájnnal lesz elkészítve. Ennek köszönhetően egy barátságos és hívogató környezetben mondhatjuk el véleményünk korunk meghatározó szereplőiről.

Korábban már elérhető volt egy demó szavazás, ami kétségtelenül kimagasló sikert aratott a felhasználók és érdeklődök körében egyaránt. A fejlesztők bevallása szerint több tízezer szavazat érkezett a demo szavazás során.

Látva a projekt eddigi sikereit, minden jel szerint a Love Hate Inu a későbbiekben is komoly sikerekre számíthat majd.

A Love Hate Inunál az irányítás a befektetők kezében van

Mára alig telik el úgy nap, hogy ne kerülnek egy újabb előértékesítés listázásra. Az újonnan induló tokenek között azonban sajnos gyakori jelenség, hogy a fejlesztők a rendelkezésükre álló érméket szinte azonnal el is adják.

A megnövekedett elérhető érmék pedig a földbe tiporják a projekt natív tokenjének értékét. Ezt a jelenséget szokás rug pullnak nevezni.

Annak érdekében, hogy a Love Hate Inuval kapcsolatban ilyesmi még csak fel se merüljön, a fejlesztők a szektorban szokatlan döntésre adták a fejüket.

Az előértékesítés során a teljes tokenkészlet 90%-a eladásra került. Ennek a lépésnek köszönhetően pedig semmilyen rug pull nem lesz lehetséges.

A csapat az LHINU fennmaradó 10%-át pedig elsősorban a projekt likviditására, továbbá fejlesztésekre és a marketingre fogja fordítani.

Fényes jövő áll a Love Hate Inu előtt

Kétségtelen, hogy a közismert emberekről szóló szavazások népszerűek lesznek, azonban ez még nem minden, amivel a Love Hate Inu fejlesztői szeretnék bebiztosítani a projektet.

Az internetes közvéleménykutatási szektor hatalmas. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a legtöbb cég szeretné alaposabban megismerni a saját ügyfeleit.

Azonban annak a kiderítése, hogy pontosan mit gondolnak az ügyfelek nem egyszerű feladat. Az internetes trollok és szavazórobotok miatt ugyanis a legtöbb esetben teljes torz eredmények születnek az ilyen közvéleménykutatásokon.

Ez pedig végső soron oda fog vezetni, hogy egy cég hibás stratégiai döntést fog hozni, amivel akár dollármilliárdokat is veszíthet.

love hate inu crypto memerme

Mint látható, egy-egy ilyen hiba súlyos következményekkel járhat. Éppen ezért lényeges, hogy a Love Hate Inu csapata hamarosan elérhetővé fogja tenni a platform használatát különböző cégek számára is.

Ezek szponzorált szavazások lesznek, melyeken a résztvevők további digitális, vagy akár valós javakhoz is hozzá fognak majd jutni.

Mivel a rendszer úgy épül fel, hogy a szavazáshoz elengedhetetlen az LHINU stakelése, így teljes mértékben ki lehet majd zárni a befolyásolt, torz eredménnyel járó szavazásokat.

Összefoglalva, a Love Hate Inu egy olyan szektort készül meghódítani, amelyben kétségtelenül a legnagyobb a szükség a blokklánc-technológiára. Emellett pedig képes lesz megszólítani a legtöbb internetezőt a kedves látványvilágával.

Vagyis vállalati és lakossági befektetők egyaránt az oldal felhasználói között lesznek, amivel így a Love Hate Inu egészen biztosan hosszú távon is képes lesz az élvonalba maradni.

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**