Meghaladta a 4 milliót a Shibarium tranzakcióinak a száma

Augusztus 16-án történt elindulása óta a Shibarium, a Shiba Inu kriptovaluta ökoszisztéma fejlesztői által indított második réteges blokklánc komoly érdeklődést váltott ki. Ezt jól mutatja már a tárcaszám és a tranzakciószám növekedése is. A Shibariumot monitorozó Shibariumscan november 21-ei adatai szerint már meghaladta a 4 milliót a hálózat tranzakcióinak a száma. És a növekedés az adatok szerint eléggé folyamatos.

A Shiba ökoszisztémában zajlik az élet

Jelenleg a Shibariumon a kriptotárcák száma már majdnem 1,3 millió, ami azt mutatja, hogy átlagosan naponta 13000 új címet hoznak létre. Természetesen ez nem konstans növekedés, az induláskor nagyon gyorsan nőtt a címek száma, viszont az elmúlt két hónapban már lassult a növekedés. Eközben a BONE, amelyet Shytoshi Kusama, a Shiba Inu kripto-ökoszisztéma és a ShibaSwap decentralizált tőzsde (DEX) fejlesztője a “Shibarium útlevelének” nevezett, 0,64 dolláros áron fut jelenleg. Ez az elmúlt harminc napot figyelembe véve több mint 10%-os csökkenést jelent.

Érdemes azért ehhez megemlíteni, hogy a BONE okosszerződése jelenleg még mindig Kusama és fejlesztőcsapata felügyelete alatt áll. Amint már eléggé biztosak lesznek a helyes működésben, a tervek szerint az ellenőrzést egy megadott időpontban átadják a közösségnek. A SHIB tokenje a cikk írásának pillanatában 0,000008233 dolláros áron kereskedik. Ez egy havi diagramon nézve 18,7%-os növekedést jelent az elmúlt 30 napora vetítve. A Shibarium legújabb újítása egyébként az “Adományozás” funkció bevezetése. Ez lehetővé teszi, hogy felhasználók pénzügyi támogatást küldjenek non-profit validátoroknak, akiknek a szerepe megkérdőjelezhetetlen a hálózat biztonságát illetően.