Megkérdeztük a ChatGPT-t, hogy meddig emelkedhet a Shiba Inu, Floki, Dogwifhat, PEPE és a Dogecoin

Megkérdeztük a ChatGPT-t, hogy milyen magasra emelkedhet a Floki (FLOKI), a Shiba Inu (SHIB), a Dogwifhat (WIF), a Pepe (PEPE) és a Dogecoin (DOGE) ára 2024-ben, és nagyon meglepő válaszokat kaptunk.

A Floki, Shiba Inu, Dogwifhat, Pepe és Dogecoin az öt legnagyobb és legismertebb mémérme a CoinMarketCap szerint.

Az elmúlt hónapok során a meme coinok piaca egy igazi hullámvölgyben volt.

mem erme arfolyamok

A Dogecoin árfolyama megduplázódott, míg a FLOKI, SHIB, WIF és PEPE 3-9-szeresére nőtt.

A pumpálás a Bitcoin árfolyamának volt köszönhető főleg, amely a hatalmas ETF-beáramlások miatt 73 000 dollár fölé, új rekordmagasságba emelkedett.

És mivel sokan azt várják, hogy a Bitcoin 2024-ben 100 000 dollár fölé ugorhat, ez a mémérme rallynak vethet talajt.

A ChatGPT minden bizonnyal ezt a nézetet vallja.

A ChatGPT szerint a FLOKI, SHIB, WIF, PEPE és DOGE ilyen magasságokba emelkedhet 2024-ben

“A mémérmék az utóbbi időben jelentős vonzerőre tettek szert, és több oka is van annak, hogy potenciálisan még nagyobb százalékos növekedést tudnak elérni, mint a Bitcoin” – mondta a ChatGPT.

A chatbot ezután kifejtette, hogy a közösség ereje, a közösségi média jelenléte, a piaci hangulat és az alacsony belépési korlát miért járulhat hozzá a mémérmék felfelé íveléséhez:

 • Közösségi erősség: Az olyan mémérmék, mint a Dogecoin, Shiba Inu, Pepe, Floki és Dogwifhat erős és szenvedélyes közösségeket hoztak létre. Ezek a közösségek gyakran ösztönzik az érmék iránti lelkesedést, elfogadást és elkötelezettséget, ami gyors árfolyam-emelkedést eredményezhet.
 • Közösségi média jelenlét: Mint említette, ezek az érmék jelentős követőkre tettek szert olyan platformokon, mint a Twitter, ami magas szintű közösségi média elkötelezettséget jelez. Ez a széles körű jelenlét segít a tudatosság terjesztésében és az új befektetők vonzásában, ami hozzájárul az árfolyam felfelé irányuló lendületéhez.
 • Alacsony belépési korlát: A mémérmék jellemzően alacsony belépési korlátokkal rendelkeznek, ami még a kisbefektetők számára is lehetővé teszi a részvételt. Ez a hozzáférhetőség a kereslet megugrását eredményezheti, különösen spekulatív bikapiacok idején.
 • Piaci hangulat: A bikapiacok idején a befektetői hangulat általában optimista, ami elősegíti a FOMO mentalitást. A mémérmék furcsa és szórakoztató jellegükkel gyakran kihasználják ezt a hangulatot, felhajtva a keresletet és az árakat.

chatgpt meme coins 1

Ami a potenciális piaci részesedést illeti, a ChatGPT bullish előrejelzéseket adott.

 • Dogecoin: Erős közösségének és széles körű elterjedtségének köszönhetően a Dogecoin piaci kapitalizációja 2024-re potenciálisan 100 milliárd dollárra vagy még magasabbra emelkedhet.
 • Shiba Inu: A Shiba Inu növekvő népszerűsége és piaci elfogadottsága miatt a piaci kapitalizációja potenciálisan meghaladhatja az 50 milliárd dollárt.
 • Pepe: A Pepe piaci kapitalizációja elérheti a 10 milliárd dollárt vagy még többet, ami az elkötelezett közösségének és a potenciális közhasznú alkalmazásoknak köszönhető.
 • Floki: A Floki piaci kapitalizációja 5 milliárd dollár körüli értékre emelkedhet, amit a mém státusza és a közösségi elkötelezettsége segíthet elő.
 • Dogwifhat: A Dogwifhat piaci kapitalizációja hiánypótló és egyedi vonzereje miatt elérheti az 1 milliárd dollárt vagy annál is többet.

chatgpt meme coins 2

Persze, a legutóbbi 3,12 milliárd dollár körüli piaci kapitalizációja úgy tűnik, hogy a ChatGPT némileg hibázott, amikor a Dogwifhat potenciális felfelé ívelését jósolta.

De a tendencia egyértelmű. A chatbot szerint a főbb mémérmék még 2-3-szoros nyereséget könyvelhetnek el.

A ChatGPT azonban figyelmeztetett: “fontos megjegyezni, hogy a kriptopénzek árának és piaci értékének előrejelzése erősen spekulatív és különböző tényezőknek, például a piaci dinamikának, a szabályozási változásoknak, a technológiai fejlődésnek és a befektetői hangulatnak van kitéve“.

Meme Coin alternatívák, amelyeket érdemes figyelembe venni

A fent említett mémérmék mindegyikének felfelé ívelő potenciálját korlátozza a már így is felduzzadt piaci kapitalizációjuk.

Íme néhány kisebb, kevésbé ismert meme projekt, amelyek sokkal nagyobb potenciális felárat biztosíthatnak a befektetőknek.

Dogecoin20

A Dogecoin20 egyike a legújabb mém érméknek, amely a mém érmék atyjának, a Dogecoinnak állít tiszteletet. Ez az új forradalmi kriptó jelenleg előértékesítésben kapható, mindössze 0,000146 dollárért, ám a lépcsőzetes előértékesítési struktúrának köszönhetően az ár hamarosan emelkedhet.

A Dogecoin20 még bár gyerekcipőben jár, már most látni lehet a jeleket arra, hogy egyike lehet a legnagyobb mém érméknek, köszönhetően annak, hogy az előértékesítés kezdete után az első 48 órában közel 700 000 dollárnyi tőkét sikerült bevonzania.

doge20 coin fooldal marc16

A projekt már felvázolt egy hatlépcsős ütemtervet a projekt megvalósításához.

 • Az első szakasz a kezdeti indulás, amely a sikeres előértékesítésre és a nyitó marketingkampányra irányul.
 • A második szakasz a lekötési mechanizmus elindítására és a jutalmak elosztására összpontosít.
 • A harmadik és negyedik szakasz a DEX-en való indulást és az egyidejű tokengenerálási eseményt (TGE) foglalja magában, ahol az előértékesítési befektetők igényelhetik majd a tokenjeiket.
 • Az ötödik szakasz a Dogecoin20 DEX likviditási pooljának elindítását foglalja magában, biztosítva a kereskedők számára a token zökkenőmentes vételét és eladását.
 • Ezután a hatodik szakasz hosszú távú kilátásokat biztosít a díjakra, megerősítve a projekt tartós sikerének esélyeit.

A whitepaper azt is megjegyzi, hogy “az előttünk álló út a token hasznosságának további növelését ígéri“, utalva arra, hogy a jövőben új funkciókat jelenthetnek be.

Amennyiben kíváncsi vagy az egyik legújabb mém érmére, akkor mindenképp tekintsd meg a projekt hivatalos oldalát.

Smog (SMOG)

A Solana-alapú mémérme, a Smog (SMOG) az utóbbi időben sokak figyelmét felkeltette, ahogy az árfolyama pumpálódott.

Árfolyama február vége óta közel 8-szorosára növekedett, és a DEXTools szerint 270 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el.

A sárkány témájú token úgy marketingeli magát, hogy “minden idők legnagyobb airdropját kínálja” a Solana láncon.

A kereskedők az airdropra a SMOG tokenek Solana láncon való megvásárlásával, vagy a token Ethereumon történő megvásárlásával és lekötésével lehetnek jogosultak.

smog-main-hu

Bár a piaci tőkeértéke még mindig szerény, az SMOG már most is erős közösséggel büszkélkedhet.

Sőt, a birdeye.so szerint már több mint 60 000 tulajdonosuk van.

Tekintettel az elmúlt hónapokban a Solana airdropokkal kapcsolatos izgalmakra, az SMOG jelentős érdeklődésre tehet szert az elkövetkező hetekben.

A SMOG legalább 10-szeres nyereséget hozhat a befektetőknek, ezért a most megvásárolható legjobb kripto mém érmék között van.

A kereskedőknek érdemes megjegyezniük, hogy 10%-os kedvezményt szerezhetnek, ha közvetlenül a projekt weboldalán keresztül vásárolnak SMOG-ot.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**