A Bitcoin bálnák lecsaptak a BTCMTX felhőbányászati érmére

A helyzet az, hogy a Bitcoin piaci kapitalizációja várhatóan megduplázza az arany értékét. Mellette a Bitcoin Minetrix felhőbányászati projektje is csábító, mely a magas hozam lehetőségével kecsegtet.

Mivel a Bitcoin ereje teljében van, és még bír felfelé mászni az árfolyamgörbén, a befektetők a kriptopénz-, és a hagyományos eszközpiacokon is nagy nyereségre számítanak.

coinmarketcap bitcoin

Forrás: Coinmarketcap

Anthony Pompliano, a Pomp Investments alapítója és a Bitcoin egyik kiemelt támogatója nemrég azt prognosztizálta, hogy a BTC akár az arany piaci tőkeértékét is túlhaladhatja. Szerinte gyakorlatilag beléptünk egy új pénzügyi korszakba, mely a Bitcoin futamáról szól.

Pompliano azt nyilatkozta a CNBC-nek, hogy a történelmi érme a legvadabb elképzeléseinket is túlszárnyalja majd, és ezzel minden eddigi csúcsot megdönt. A történelem folyamán még az is előfordult, hogy a BTC egy rekord megdöntése után megduplázta az értékét.

A Pomp Investments alapítója szerint minden kriptók királya, a Bitcoin nemes idők előtt áll, és még bőven mutathat nekünk pozitív meglepetéseket. Ráadásul mivel nemrég meg is döntötte a 2021 novemberi, 69 000 dolláros csúcsát olyan neves tőzsdéken, mint a Coinbase, a Binance és a Bitstamp, minden reményünk megvan a fényes folytatásra.

A Bitcoin tehát az intézményi és a lakossági befektetők figyelmét is magára vonta, de mellette érdemes alternatív befektetési lehetőségeket is keresni. Megnőtt például a kriptopiacon a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) körüli izgalom, hiszen kiviláglik a nagy hozamígéretével, ráadásul speciális felhőbányászati módszere miatt igazi csemege.

Íme a Bitcoin Minetrix exkluzív felhőbányászati rendszere

A Bitcoin Minetrix egyedi Stake-to-Mine mechanizmussal rendelkezik: a felhasználók stakelik a BTCMTX tokeneket, és Bitcoin jutalmakat kaphatnak. Az újító megközelítés kizárja a képletből a költséges bányászati berendezések és a komoly technikai szakértelem szükségességét, azaz minden egyes befektető számára megnyitja a Bitcoin-bányászatot.

Haladó szellemű Stake-to-Mine modell

Az Ethereum blokkláncon nyugvó Stake-to-Mine modell felhasználóbarát felületet tár a felhasználók elé a Bitcoin-bányászatban való részvételhez. Amikor a felhasználók lekötik a BTCMTX tokeneket, jelentős hozamot kereshetnek: cikkünk írásakor az elérhető APY 57%-os.

bitcoinminetrix staking

Ez a mechanizmus nem csak részvételre buzdít, hanem a BTCMTX érmék hosszú távú tartására is, és kétségkívül még a Bitcoin-bálnákat is vonzza.

Bámulatos előértékesítési lehetőség

A már több, mint 12,1 millió dollárt gyűjtő ICO arra bátorítja a Bitcoin Minetrix projektbe befektetőket, hogy használják ki a Bitcoin iránti növekvő keresletet.

A Bitcoin Minetrix a már említett 57%-os APY-jával és a 30,000 dolláros airdropjával vonta magára a Bitcoin bálnák érdeklődő tekintetét.

A BTCMTX-nek szuper támogatói közössége van

A kriptovaluta szakértő Jacob Bury megadja az esélyét annak, hogy a Bitcoin Minetrix lehet a következő 10x-es potenciális kriptopénz, hiszen jelentős növekedési kilátások állnak előtte.

Az érme Austin Hilton támogatását is elnyerte, aki egy olyan hiteles tokennek tartja a BTCMTX-et, mely könnyen átrajzolhatja a kriptovaluták bányászati térképét.

Tokenomika és ütemterv

A projekt 42,5%-ot finanszíroz a bányászati műveletek számára, valamint 35%-ot szán a marketing erőfeszítések területére. Már ez is azt bizonyítja, hogy a csapat igyekszik kialakítani egy maximálisan támogató környezetet a befektetők valamint minden érdekelt számára.

bitcoinminetrix tokenomika

A projekt ütemterve négy szakaszból épül fel. Az elsőben a csapat az érme ICO-ján keresztüli forrásgyűjtésre fókuszál, valamint a marketingtevékenységeket is előtérbe helyezi.

A második szakasz a fejlesztésre helyezi a hangsúlyt, többek között ekkor hozza létre a szükséges szoftvereket és az intelligens szerződéseket.

A harmadik fázisban megtörténik a platform elindítása, és megnyílik a stake-to-mine műszerfal. Ekkor égetik el a bányászati krediteket hash-teljesítményért, és megtörténnek az első BTC kifizetések is a tárcákba.

Végezetül a negyedik, utolsó fázisban fokozzák a marketing törekvéseket, hiszen az érme célja egyértelműen a token piaci kapitalizációjának felturbózása, és az elfogadottság megsokszorozása.

Ragadd meg a projektben rejlő növekedési potenciált

Egyes kriptoelemzők úgy gondolják, hogy a BTCMTX tokenek 2030-ra akár 15-szörös növekedést is elérhetnek. Mivel a Bitcoin újbóli optimizmust tapasztal, az olyan projektek, mint A Bitcoin Minetrix kiaknázza a Bitcoin által keltett pozitív hangulatot, és remek belépési pontot kínál a befektetők részére.

Az ICO végén egyébként a Bitcoin Minetrix első dolga az lesz, hogy elnyerje a CoinMarketCap elismerését valamint szeretne bekerülni a főbb tőzsdékre is, hogy növelje a láthatóságát és a hozzáférhetőségét.

Mindent összevetve azt láthatjuk, hogy a Bitcoin piaci részesedése meredeken emelkedik, és ezt a lehetőséget megragadva a Bitcoin Minetrix újító megoldásokat kínál arra, hogy BTC-hez juthassunk.

Értesülj időben a Bitcoin Minetrix híreiről és fejleményeiről a csapat hivatalos közösségi médiacsatornáin: Telegram csatorna, Discord szerver és X (korábban Twitter).

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**