Megnyílt a KuCoin első meta irodája, újabb lépés ez a virtuális valóság felé

A Kucoin a kezdetektől fogva figyelemmel kísérte a metaverzum fejlődését, illetve a körülötte létrejövő közösség tevékenységét. A fejlődéshez maga is hozzájárult azzal, hogy platformján külön részt hozott létre a metaverzum tokeneknek. A KuCoin felhasználói azonnal felkapták ennek a hírét, ami megerősítette a céget abban, hogy érdemes a metaverzumokba energiát fektetni. Ennek eredményeképpen jött létre az együttműködés a KuCoin és a Bloktopia között, melynek köszönhetően idén november elejétől a KuCoin már a meta irodájában fogadja a felhasználóit. Az iroda, a Bloktopia virtuális felhőkarcolójában kapott helyet, amely már eddig is a kriptoközösség egyik fellegvára volt az online térben.

A Kucoin elmondása szerint a meta irodában minden jelenleg elérhető meta elemmel a felhasználók kényelmét szolgálják. Ilyen például a virtuális valóság, a cyberpunk stílusú kialakítás, az interaktív virtuális berendezések, a nagy méretű képernyőkön futó KuCoin és Bloktopia videók, az azonnali üzenetküldés és hívás szolgáltatások. A jövőben tovább akarják bővíteni az elérhető szolgáltatások számát és ebben a felhasználók visszajelzéseire is számítanak. A KuCoin a meta iroda megnyitását a legelső mérföldkőnek tartja a virtuális világhoz való csatlakozásban.

A Kucoin mellett egyre többen ismerik fel a metaverzumok jelentőségét és az általa kínált lehetőségeket. Ahogy az élet egyre több területe áthelyeződik az online világba a cégek egymással versengve kínálnak újabb felületeket, ahol összetett szolgáltatás csomagokkal állnak a felhasználók rendelkezésére. A közösségi média oldalak közül a Facebook már meg is tette az első lépéseket a metaverzumhoz történő csatlakozásban.

További kapcsolódó cikkeink: